Quxi isimli üyenin son içerikleri

1. Quxi

Yardım RTX 5060 Ti Sistemde Monitör 5 Dakika Sonra Görüntü Kesiyor

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde halihazırda iki monitörü DisplayPort (DP) üzerinden sorunsuz kullanıyorum. İş yükümden dolayı eski bir monitörümü de 3. ekran olarak sisteme dahil etmek istedim ancak bir sorunla karşılaşıyorum. Sistem Özelliklerim: Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5060 Ti 16GB Anakart...
  2. Quxi

Klavye Bilek Desteği Önerisi

Merhabalar Elimde Aula F75 klavye var ve Bilek desteği arayışındayım şöyle bir ürün buldum fiyatta çok iyi geldi açıkcası ya ahşap ürünler kullanmayı düşünüyorum yada bu tarz...
  3. Quxi

Yardım M2 SSD PCI-E 3.0 ÇEVİRİCİ SORUNU

peki varmı m2 kutusu öneri ucuz yollu
  4. Quxi

Yardım M2 SSD PCI-E 3.0 ÇEVİRİCİ SORUNU

Öncelikle merhaba anakartımda sadece bir tane m2 slotu var ve orası dolu elimdeolan m2 yi kullanmak istiyorum bunun için iki çözüm yolu var birincisi pcı-e poruna çeviri ile bağlamak...
  5. Quxi

Öneri Hangi Soğutucu Alınmalı?

ozmaan o beni kurtarırsa hiç uğraşmayıp kingi alıp geçiyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ çift fanlının pek bir esprisi yok galiba
  6. Quxi

bütçe kısıtlı ne kadar ucuz olursa okadar iyi
  7. Quxi

i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım? bunu al geç uğraşma derseniz...
  8. Quxi

5060ti Sistem Düşürdüm Fiyat Nasıl?

dimi biraz şans oldu ama güzel oldu gibi umarım okadar borca değer :D
  9. Quxi

I5 14400f stok fan yetmiyor

yeterli olurmu yoksa buralara çıkmaya gerek varmı https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-Assassin-Spirit-Intel-AMD-So%C4%9Futucu/dp/B0DVBL6RSS/ref=sr_1_2?sr=8-2
  10. Quxi

Teşekkür ederim İsteyen herkese nasip olsun.
  11. Quxi

max 1200 1000 civarı 1756065642 yok hayır sistem vatanda toplandı
  12. Quxi

28k verdim tek sorunu stok fan olması tabi ona para kalmadı:D nasıl normalmi fiyat? 1756065596 düşünce kaçırmak istemedim ya bende işlemci tercihi yapmak isterdim ama bütçe meselesi
  13. Quxi

i5 14400f aldım yük altında 90 93 derecelerde geziyor ve açık konuşayım soğutucuya para kalmadı kasa enfazla 240 mm destekliyor fan önerilerinizi bekliyorum aynı zamanda sıvı soğutma yada kule tipi olması farketmez sadece önerdiğinizi sebebi ile söylerseniz memnun olurum mümkün olduğunca fp...
  14. Quxi

Öncelikle Merhaba, bugün ikinci el sitesinden bir sistem düşürdüm özellikleri şu şekilde i5 14400f zotac 5060ti 16gb 16 ddr5 ram 1 tb kioxia cihazı uygun fiyata aldığımı düşünüyorum önce fiyat tahminlerinizi alayım cihaz vatandan sıfır 2 ay önce alınma bütün malzemelerin kutu ve garantisi...
  15. Quxi

🔥İndirim Salomon Alphacross 5 - 2052 TL

Orjinal garantili diyorlardı hocam garanti çözmezmi
Geri