Merhaba arkadaşlar,
Sistemimde halihazırda iki monitörü DisplayPort (DP) üzerinden sorunsuz kullanıyorum. İş yükümden dolayı eski bir monitörümü de 3. ekran olarak sisteme dahil etmek istedim ancak bir sorunla karşılaşıyorum.
Sistem Özelliklerim:
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5060 Ti 16GB
Anakart...
Merhabalar Elimde Aula F75 klavye var ve Bilek desteği arayışındayım şöyle bir ürün buldum fiyatta çok iyi geldi açıkcası ya ahşap ürünler kullanmayı düşünüyorum yada bu tarz...
Öncelikle merhaba anakartımda sadece bir tane m2 slotu var ve orası dolu elimdeolan m2 yi kullanmak istiyorum bunun için iki çözüm yolu var birincisi pcı-e poruna çeviri ile bağlamak...
ozmaan o beni kurtarırsa hiç uğraşmayıp kingi alıp geçiyorum
https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
çift fanlının pek bir esprisi yok galiba
i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım?
bunu al geç uğraşma derseniz...
yeterli olurmu yoksa buralara çıkmaya gerek varmı
https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-Assassin-Spirit-Intel-AMD-So%C4%9Futucu/dp/B0DVBL6RSS/ref=sr_1_2?sr=8-2
28k verdim tek sorunu stok fan olması tabi ona para kalmadı:D nasıl normalmi fiyat?
1756065596
düşünce kaçırmak istemedim ya bende işlemci tercihi yapmak isterdim ama bütçe meselesi
i5 14400f aldım yük altında 90 93 derecelerde geziyor ve açık konuşayım soğutucuya para kalmadı kasa enfazla 240 mm destekliyor fan önerilerinizi bekliyorum
aynı zamanda sıvı soğutma yada kule tipi olması farketmez sadece önerdiğinizi sebebi ile söylerseniz memnun olurum
mümkün olduğunca fp...
Öncelikle Merhaba,
bugün ikinci el sitesinden bir sistem düşürdüm özellikleri şu şekilde
i5 14400f
zotac 5060ti 16gb
16 ddr5 ram
1 tb kioxia
cihazı uygun fiyata aldığımı düşünüyorum önce fiyat tahminlerinizi alayım cihaz vatandan sıfır 2 ay önce alınma bütün malzemelerin kutu ve garantisi...