qwers. isimli üyenin son içerikleri

1. Q

PC 1 YIL ÖNCEKİ FPS DEĞERLERİM KAYBOLDU

yeniledim hocam. sonuc aynı sistemi yükseltmek kaldı geriye teşekkürler fikirleriniz için
  2. Q

teşekkürler bakmama gerek bile yok sanırım kurumuştur yüksek ihtimalle. 1756900052 ama cs2 ilk çıktığında dediğim gibi 200fps altına düşmüyordu
  3. Q

düzenli olarak icini temizliyorum fanları vs. tozunu alıyorum termla macunlar yaklaşık 4-5 yıldır dokunmadım.
  4. Q

sistemim gtx 1660ti ryzen 3 3100 16GB ram bundan 1 sene onceye kadar valorant-lol-cs gibi oyunlarda 200 civarı fps alırken özellikle lol ve cs de 100 fpslere kadar geriledi zaman zaman 60-40a kadar düşüyor bilgisayra 0 win 11 kurulum da yaptım dışarıdan program falan da yüklemedim (virüs yok...
  5. Q

GAMEPOWER CALYPSO RGB ALINIR MI?

2. El olarak arkadaşımdan almayı düşünüyorum su geçirmez diye geçtiği için dikkatimi çekti alınır mı?
  6. Q

boşta ekran kartı kullanımı

ekran kartım bosta yuzde 20 30 civarı geziniyor sadece canlı duvar kagıdı ve gorev cubugu yok etme uygalamaları var masaustunde normalmidir acaba?
  7. Q

7500tl butçem var monitör+kulaklık önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1ms-180hz-ips-full-hd-freesync-oyuncu-monitoru.html#genel-bakis sizce bu monitör nasıl? alınabilir mi
  8. Q

ekran kartım gtx 1660ti csgo valorant gibi oyunlar için kullanıcağım
  9. Q

piyasada birsürü monitör var fakat pek anlamadığım için kararsız kaldım ayrca kulaklık hakkındada pek fazla bir bilgim yok
Geri