qwerty_02 isimli üyenin son içerikleri

1. Q

🔥İndirim Grundig 75gq750a 75'' 189 Ekran 4k Ultra Hd Google Qled TV - 37.951 TL

Ben almak için girmedim ama hala var gözüküyor
  2. Q

Lenovo Yoga Tab: Fiyat/Performans Canavarı

Hocam alıyorum galiba ders dizi film özellikle not almak için istiyorum uzun vadede kullanmak istiyorum sizin incelemeyi gördüm normalde bilindik marka tercih ederim Samsung vs. Ama bu fp geldi gerçekten de
  3. Q

Benim sadece maximum ve bankkart var onlara taksit göremedim link atabilir misiniz almayı düşünüyorum FP gibi geldi bana
  4. Q

Benim için fiyat önemli değil Max taksit olsun yeter tablet alma düşüncem var baktım forumda da FP diye paylaşım yapılmış alayım dedim yani araştırmaya tahammülüm yok FP olsun ders oyun dizi film için aksın bana yeter yks hazırlanıyorum PDF ten test çözerim not alırım vs. Ünide de lazım olur...
  5. Q

https://www.trendyol.com/lenovo/yoga-tab-snapdragon-8-gen-3-12gb-256gb-11-1-3-2k-600nits-144hz-tablet-kalem-zag60029tr-p-1074778594?merchantId=820455&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme Bu...
  6. Q

Arkadaşlar Acil Klima Alacağım Tavsiye Lazım

Sağolun hocam Allah razı olsun bu yorumu da gördüm için rahatladı peki servis kuruluma gelince bakır boru alüminyum boru olayı ne bakır takmaları için bir şey söylediniz mi
  7. Q

Aldık bakalım hayırlısı olsun İnşallah
  8. Q

Yok hocam anladım fiyat olarak pek fark yok ben de açıklama kısmından karşılaştırma yapıyordum şimdi anladığım kadarıyla plus ın normalden farkı Super Ionizer Filtre Teknolojisi ve 3 Yöne Hava Üfleme özellikleri 1786535936 Hocam bunun taksit imkanından ben faydalanamıyorum kaira plus kafama...
  9. Q

Benim 30k hocam 6 taksit düşünüyorum ama biraz üstü de olsa problem olmaz 1786534824 Tavsiye ediyorsunuz değil mi hocam bu fiyata bana da normal geldi yüksek değil o kadar da
  10. Q

Evet öyle yorumlar da iyi yani çok kötü değil wi-fi de var acaba kullanan var mıdır, fiyat yüksek mi alınır mı bu fiyata veya bunun üzerine biraz koyup başka mı alsam kafam karıştı biraz 😅
  11. Q

Odam 20m² Doğu cephesine bakıyor ısı yalıtımı var wi-fi özelliği, bayağı yorum ve 12.000 BTU nun odamı serinletmek için yeterli olacağını düşündüğüm için altta yer alan klimayı düşünüyorum ama yorumları açıp kaira Türkiye den alan yorumları göster deyince bir şey göstermiyor 6 taksitle de...
  12. Q

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

18 ay sürmedi değil mi ne kadar kullandınız
  13. Q

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 27" 1 Ms 2k Pivot 180 Hz 🔥 6.999₺

Mediamarkt a ne oluyor bugün keşke almasaydım bunu alırdım
  14. Q

❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Beni de banladı galiba hahahaha
  15. Q

❌İndirim Bitti! Samsung Ar40 24000 Btu A++ Klima 24.799,50 TL

Benim hala sepette ama aldırmıyor şimdi de