qwerty_02 isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Ucuz Yollu Bır Webcam Arıyorum

Güzel yani birkaç video kaydı aldım iyiydi görüntü olarak da iyi idare eder
  2. Q

Ucuz Yollu Bır Webcam Arıyorum

https://www.akakce.com/webcam/en-ucuz-konftel-cam10-ptz-mikrofonlu-fiyati,724026805.html Kullanıyorum güzel yani idare ediyor
  3. Q

Bist100' De Neler Oluyor??

benim takip listemde 85 tane hisse var hepsi kırmızı ıuhfıudshgfwehgu 1789554293 az bir şey bjkas almıştım dün o da taban olmuş sadece netgl halka arzı tek var 56 lot
  4. Q

Bf1 De Oyun Esnasında Aniden Donma ve Resetleme

ben de bf1 oynuyorum 36 seviyeyim ama çok iyi oynuyorlar hiç kazanamıyoruz
  5. Q

1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

Ben düz hesap 100 lot aldım verirse iyidir
  6. Q

Yardım En İyi Ücretsiz Yapay Zeka Hangisi?

Hocam nasıl yapıyorsunuz yani ben hep bir şeyler yapıyorum ama yarım kalıyor sonu gelmiyor özelden veya buradan kullandığınız kaynakları atar mısınız nasıl öğrendiniz vs.
  7. Q

Yardım Yks Çalışmaları İçin Tablet Önerisi- İlla İpad mi Almalıyım?

[H3 id='Lenovo+Yoga+Tab']Lenovo Yoga Tab[/H3]
  8. Q

🔥İndirim Grundig 75gq750a 75'' 189 Ekran 4k Ultra Hd Google Qled TV - 37.951 TL

Ben almak için girmedim ama hala var gözüküyor
  9. Q

Lenovo Yoga Tab İnceleme

Hocam alıyorum galiba ders dizi film özellikle not almak için istiyorum uzun vadede kullanmak istiyorum sizin incelemeyi gördüm normalde bilindik marka tercih ederim Samsung vs. Ama bu fp geldi gerçekten de
  10. Q

Lenovo Yoga Tab İnceleme

Benim sadece maximum ve bankkart var onlara taksit göremedim link atabilir misiniz almayı düşünüyorum FP gibi geldi bana
  11. Q

Lenovo Yoga Tab İnceleme

Benim için fiyat önemli değil Max taksit olsun yeter tablet alma düşüncem var baktım forumda da FP diye paylaşım yapılmış alayım dedim yani araştırmaya tahammülüm yok FP olsun ders oyun dizi film için aksın bana yeter yks hazırlanıyorum PDF ten test çözerim not alırım vs. Ünide de lazım olur...
  12. Q

Lenovo Yoga Tab İnceleme

https://www.trendyol.com/lenovo/yoga-tab-snapdragon-8-gen-3-12gb-256gb-11-1-3-2k-600nits-144hz-tablet-kalem-zag60029tr-p-1074778594?merchantId=820455&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme Bu...
  13. Q

Arkadaşlar Acil Klima Alacağım Tavsiye Lazım

Sağolun hocam Allah razı olsun bu yorumu da gördüm için rahatladı peki servis kuruluma gelince bakır boru alüminyum boru olayı ne bakır takmaları için bir şey söylediniz mi
  14. Q

Aldık bakalım hayırlısı olsun İnşallah
  15. Q

Yok hocam anladım fiyat olarak pek fark yok ben de açıklama kısmından karşılaştırma yapıyordum şimdi anladığım kadarıyla plus ın normalden farkı Super Ionizer Filtre Teknolojisi ve 3 Yöne Hava Üfleme özellikleri 1786535936 Hocam bunun taksit imkanından ben faydalanamıyorum kaira plus kafama...
Geri