Cihaza bios güncellemesi yaptım sonra valorant açabilmek için restore factory keys yaptım biostan, f10 kaydet yapıp cihazı başlattıktan sonra bitlocker istedi, şifreyi hesabımdan girip cihazı açtım fakat bunu önceden kaç sefer yaptığım halde benden böyle bir şey istememişti, acaba farklı bir...
Arkadaşlar benim kıdem tazminatı bordrom bu burda son aylık ücreti 25 bin kıdem yazminatı tavanı 35 bin olarak gözüküyor toplamda 60 bin yapıyor fakat ödenecek net kıdem tazminatında 50 bin yazıyor, babam bana neden böyle oldu dedi ben de anlamadım anlayan biri varsa açıklayabilir mi?
sevk tarihim 1 ay sonra gözüküyor ve ben sigortalı olarak bir işte çalışıyorum ,sevk belgemi erkenden alıp işten tazminatımı alarak ayrılmak istiyorum ve sevk edilmeden 1 ay önce işten ayrılmak istiyorum, en erken sevk belgemi ne zaman alabilirim?
Farenin sol tıkının tekerlek tarafı olan en köşe kısmı basınca algılamıyor sadece aşağı çöküyor, fareye sahip olan ve bu sorunu yaşayan var mı? (Belirttiğim Kısım Görselde)
benim için büyük bi sorun değil tuşun basma algılamasında sorun yok sadece sağ tuşta en uç kısmın en köşesi basınca algılarken sol tuşun en uç kısmının en köşesi basınca algılamıyor fakat 2 milimetre geri yaptığınızda algılıyor
Arkadaşlar vantage uygulamasına 1 ay önce BIOS güncellemesi geldi kurmaya çalıstım hata verdi sonra yaparım dedim aradan 1 ay geçti hâlâ güncellemeyi kurmuyor dedim acaba uygulamayı mı güncellemek lazım onu da yaptım bu sefer cihazı yeniden başlatıyor ve güncelleme başarısız hatası veriyor ne...