BEN O PC CİYE GÜVENMEDİM AÇIKCASI BEN O PC CİNİN YANINDA 2 GÜN ÇALIŞTIM MÜŞTREİ GELİYOR BİR ŞEY DİYOR MÜŞTERİ GİDİNCE EHHH BÖYLE İŞİ ÇOK ANLAMIYOR BENCE PSU TEST ETTİĞİ ŞEYDE KISA DEVRE GİBİ PSU KESİN BOŞTA ÖLÇTÜ 12V FELAN NORMAL DEDİ DEĞERLERİ NORMAL DEDİ AMA NEYSE BEN TAKIYORUM SİSTEMİ BİR ŞEY...
PSU 500 WATT +85 YAZIYOR BRONZE HİGH POWER ECOBR OLAN EKRAN KARTI RX 470 MİNİNG 4 GB SADECE DPİ GİRİŞİ VAR
1786743689
EKRAN KARTI MİNİNG MİŞ ÇOK KULLANILMIŞ DEDİ BU YÜZDEN YANMIŞ DEDİ EKRAN KARTIM 61 DERECEYİ GEÇMİYORDU ŞUAN O PSU HALA KULLANIYORUM ŞUAN BU PC DEN YAZIYORUM SADECE EKRAN KARTSIZ...
BENİM PSU GÜVENLİMİ ACABA BAK BEN İLK DEFA PC TOPLAMIŞTIM EKRAN KARTIM RX 470 4 GB İNTEL İ5 2500 İŞLEMCİ FELAN TOPLAMIŞTIM 3-4 GÜN OLDU BEAMNG DRİVE FELAN OYNUYORDUM İLK GÜNLERDE GTA FELAN OYNUYORDUM SONRA GTA 5 GİRDİM 3 GÜNLERDE BAKTIM BAYA İLK GÜNLERE GÖRE BAYA TAKILMA HİSSİ HİSSEDİYORDUM 4...
Harbi iyi mi ravel r45 de 4000 tl di ama bunu aldım iptal etmiyorum çok iyi dedin iyidir f/p kuponla beraber 3500 geldi yoksa 4600 tl 1100 tl kampanya vardı
geçen sene bende 7 bine bile almıştım
1778161728
bende dedim pc cide test ettirek dedim dediki ekran kartını alıp bir sıkıntı bulursan aldığın gün iadesini verebilirim dedi ama ben güvenmiyorum aynı şehirdeyiz ama ona rağmen pg diyim mi
oyun olarak sayamam çoğu popüler oyunları oynarım 8 gb vram yeter 1080 p için ama rtx 3060 alayım bence satma açısından da daha iyi performans olarak 6650 xt ama ne alayım senin cevabın ne