R1DONE isimli üyenin son içerikleri

1. R

Laptoplarda ısınma ve fan sesi problemi için öneri

Çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için sağolun.
  2. R

Hocam ısınma konusunda şuanki msi da iyi ama şu fan sesine bir türlü alışamıyorum. Oynadığım oyunlar hafif oyunlar acaba dediğim gibi bir macbook modeli falan mı denesem diye düşünüyorum gaming laptop yerine.
  3. R

Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm herkes hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar dilerim. 2 tane sorum olacak sizlere. Birinci sorum; yaklaşık 4-5 senedir laptop kullanmıyordum. Bu süre zarfında masaüstü kullandım. Sonrasında hem iş nedenim ile hemde artık bilgisayar başında oturarak oyun oynamaya...
  4. R

Ankara/çankaya/birlik mah. İnternet sağlayıcısı önerisi?

Kurulum ücreti yok kampanyasıyla deneyeyim diyorum hocam son olarak ne diyorsun ? :)
  5. R

Ben yeni abone olucam hocam yeni eve taşındım superonline altyapısı yok onun için yeni internet bağlatıcam yani
  6. R

Hocam o zaman turknetin kurulum ücreti olmayan kampanyası var. 300 tl olan kurulum ücretini almıyor 169 tl internet. Bir deneyeyim menun kalmazsam çıkarım hiç değilse kurulum ücreti vermem boşuna
  7. R

Anladım hocam netspeed hakkında bilgin var mı peki?
  8. R

Hocam 100 mbps 169 veriyor 1000 mbps niye 140 liraya veriyor ki
  9. R

Birlik mah. 450. Cadde hocam
  10. R

Hocam 100 mü 1000 mi? Hangi firma kullanıyorsun birde 140 liraya ?
  11. R

Sen milleni mi kullanıyorsun hocam ?
  12. R

Şuan istediğim 100mbps paket 124 Tl hocam. Buna zam mı gelecek diyorsunuz? Birde türkneti için dediğiniz kod nedir? Birde siz memnun değil misiniz milleni den ?
  13. R

Teşekkür ederim hocam. 1666460011 Bakacağım hocam teşekkür ederim.
  14. R

Az bir gamerlık var hocam işte 100 bmps bağlatacağım. Milleni önerir misin ? 1666459660 Hocam kullandığın için mi söylüyorsun gibirneti ? 1666459756 Hocam bütçe o kadar farketmez ama türknet için değer mi o farkı ödemeye o önemli. Baktığım kadarıyle öyle farkedecek bir şey yok ama varsa önerin...
  15. R

Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi internet sağlayıcısı önerisi istiyorum aranızda ankara birlikte oturanınız varsa eğer. Superonline için fiber altyapım yok maalesef ama türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan yan firmalardan fiber hizmet alabiliyorum. Taahhüt işine girmek...
Geri