Hocam ısınma konusunda şuanki msi da iyi ama şu fan sesine bir türlü alışamıyorum. Oynadığım oyunlar hafif oyunlar acaba dediğim gibi bir macbook modeli falan mı denesem diye düşünüyorum gaming laptop yerine.
Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm herkes hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar dilerim. 2 tane sorum olacak sizlere.
Birinci sorum; yaklaşık 4-5 senedir laptop kullanmıyordum. Bu süre zarfında masaüstü kullandım. Sonrasında hem iş nedenim ile hemde artık bilgisayar başında oturarak oyun oynamaya...
Hocam o zaman turknetin kurulum ücreti olmayan kampanyası var. 300 tl olan kurulum ücretini almıyor 169 tl internet. Bir deneyeyim menun kalmazsam çıkarım hiç değilse kurulum ücreti vermem boşuna
Şuan istediğim 100mbps paket 124 Tl hocam. Buna zam mı gelecek diyorsunuz? Birde türkneti için dediğiniz kod nedir? Birde siz memnun değil misiniz milleni den ?
Az bir gamerlık var hocam işte 100 bmps bağlatacağım. Milleni önerir misin ?
1666459660
Hocam kullandığın için mi söylüyorsun gibirneti ?
1666459756
Hocam bütçe o kadar farketmez ama türknet için değer mi o farkı ödemeye o önemli. Baktığım kadarıyle öyle farkedecek bir şey yok ama varsa önerin...
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi internet sağlayıcısı önerisi istiyorum aranızda ankara birlikte oturanınız varsa eğer. Superonline için fiber altyapım yok maalesef ama türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan yan firmalardan fiber hizmet alabiliyorum. Taahhüt işine girmek...