R1KAC isimli üyenin son içerikleri

1. R

BİLGİSAYARDAKİ PERFORMANS KAYBI

Kral eskiden böyle değildi ve diğer oyunlarda pek bi sorun yok. cs go da niye bu kadar etki etti ona takıldı. xbox game falan etki ediyo mu acaba, onu kullanmıyodum daha sonra forza yükleyince kullanmaya başladım.
  2. R

yani diğer oyunlarda da beklentimin altında kalıyo fps (FORZA HORİZON- RDR2) ama o kadar fark etmiyor 10-15 falan ama cs go da çok fark ettirdi işte.
  3. R

Kanka bu benchmark testlerinde falan ssdim çok kötü çıkıyo, diğer parçalar okey ssdye kötü diyo hep anlamadım ben de ssd genel olarak mı kötü yoksa bendeki mi arızalı KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB 1618682011 Kanka ısınmıyor onu anlamadım msı afterburnerı açtım işlemci çekirdeklerini çok az...
  4. R

Eskiden CS GO yu oynarken çok daha yüksek fpsler alırken şimdi 1080p ultra ayarlarda 90-170 arası fps alıyorum ve çok hızlı 90 a iniyor. ölüm maçlarında 130 civarında takılıyor. Bana mı anormal geliyor yoksa bi sıkıntı mı var? sistem parçalarım RTX 2060 SUPER 8GB + RYZEN 5 3600X.
  5. R

Windows 10 Bilgisayarım Açılırken veya Açıldıktan birkaç dakika sonra mavi ekran veriyor.

o dosyalarda kişisel bi bilgi yok deme hepsini atabilirim Bugcheck Analysis'in ? 1613130383 o dosyalarda kişisel bi bilgi yok deme hepsini atabilirim Bugcheck Analysis'in ? 1613130704 ****************************************************************************** *...
  6. R

Windows 10 Bilgisayarım Açılırken veya Açıldıktan birkaç dakika sonra mavi ekran veriyor.

Yeni topladığım orijinal olmayan windows yüklü bilgisayarım ilk açıldığı zaman bazen mavi ekran verip resetliyor ve daha sonra hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama sıklıkla olunca can sıkıcı olmaya başladı. Bazen de direk açılır açılmaz değil de 2-3 dakika sonra mavi ekran geliyor. Ve mavi ekrandaki...
Geri