Öncelikle windows 11 kullanıyorum. bi 1-2 hafta önce pc ye format attım ve format attıktan sonra bilgisayarda daha önce olmayan şeyler olmaya başladı. Oyun...
hocam cevap vermeyi unutmuşum kurua bakmayın o yükleme ekranından sonra pc normal birşekilde acıldı windows kurulmuş bir şekilde şuanlık b ir problem yok...
merhaba. keyubu ddan bugun bi sunucu satın aldım. sunucu ip felan hersey geldı uzak masa üstünüde açtım ama sonrasında ne yapacaıugımı bilmiyorum. sitenin...
Merhaba iyi akşamlar. Yakın zamanda yeni ekran kartı aldım CS de renk ayarı yapınca renkler pixsellesiyor eskiden olmuyordu 1070 kullanıyordum önceden şimdi...
Herkes günaydın. Dün akşam 10-11 gibi bilgisayara format atacaktım hemde bilgisayarı Windows 11'e geçirecektim. İlk başta disk bulunamadı hatası aldım sonra...
Öncelikle iyi forumlar. Yakın zamanda kullandığım evga 1070 ftw ekran kartım yandı ve kullanılamaz hale geldi. o yüzden yeni bir ekran kartı sipariş ettim...
Hocam gerçekten çok güzel duruyor ne yalan söyleyim ama ben pek yapabileceğimi sanmıyorum biraz uğraş isteyen bir şey ve benimde pek bı zamanım yok ama...