Nasıl atabilirim videyou ve kasayı açtım suanlimk o ses yok küçük çaplı kendimce arastirdim galiba ekran kartı fanından geliyormuş emin degilim ama yaptigim şeyleri bi tekrar edip bidaha bakacam
Hayır hiçbir problem yoktu ne bir kasma vs hiç bir şey yoktu sadece anormal bir ses ve sanki bir motor sesi gibiydi irkildim sese sonrasında da direk kapattim zaten
Öncelikle iyi sabahlar. biraz önce Film izliyordum yan monitörden oyun açmıştım oyun açıldıktan sonra bı anda sistemden çok yüksek sesli garip bir ses gelmeye başladı kulaklık takılı olduğu için ilk başta dışarda çalışma felan var sandım bu saatte ne alaka demeye kalmadan sistemden geldiğini...
hocam bunu gordum de rengi felan farklı olunca orj skatezlerle aynı değildir diye düşündüm. mouse farklılıklara gelemiyom ben geri alışmam uzun sürüyor
Öncelikle herkeze iyi forumlar. 10 dk önce pc başından kaltım ve içeri çay almaya gittim geldiğimde chrome de 3 adet sayfa açıktı ve fdm üzerinden pc ye bir şey inmeye çalışmış ama fdm buna izin vermemiş tahminimce biri bilgisayara bir şey indrimeye çalıştı. açılan sayfalar bunlar.
Fakat msn...
kulaklığı daha yeni bugün aldım taktım pc ye açtım ve ilk olarak cs yer girip bi tesdt etmek istedim fakat silah sesleri olsun yürüme seslei olsun atmosfer sesleri olsun her şey yankılı geliyor. acaba yüksesk sesten ötürümü diye düşündüm ama sesi kısınca da aynı yankı oluyor. dedim belki cs ile...
anladım. önceki kullandığım James Donkey 710 dan kötü olduğunu zannetmiyorum zaten ama şimdi hiç daha önce kablosuz kullanamdım o yüzden sıkınıt yaratırma sorun olurmu bilmediğim için biraz kaygılı yaklaşıyorum. eğer mchose alırsam siyah olanı alacam çünkü sigara kullanıyorum o kulaklık 2 aya...
Hocam bütçem biraz kısıtlı 3k üstüne çıkamam
1759564684
Ya işin doğrusu ben uzun süre sıkıntı cikartmiyacaj bı kulaklik ariyorum çünkü zırt pırt kulaklık alacak bı durumum yok