Isınan bir model ama iyi fiyat. Bence bu da olabilir.
https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp158-r5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-6-gb-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-50254956?magaza=gamers-arena
Senin şu saçma sapan cevapların karşısında verdiğim cevaptan dolayı bir şey olacaksa ne olursa olsun valla. Bir gram fikrin yok ama 10 gram önerin var.
1718910429
Fanı son hızda çalıştırıp rahatsız edecek düzeyde fan sesi yaratsam tabi ısınmaz o laptop bu arada.
Annen söyledi. Aç videoları izle onu da ben mi söyleyeceğim. Konu hakkında 1 gram fikrin yok konuşuyorsun. Aylardır laptop almak için araştırma yapıyorum. Boş yapma.
1718910013
@Mergen4 umarım istediğin laptobu alırsın. Benim önerim Acer Nitro 16 ' dan yöne. Bence en mantıklısı da o. Araştırıp...
Dostum konu ile alakalı bilgin yoksa. Boşa yorma kendini. Çünkü boş yapıyorsun. Nitro 5 çok ısınan bir model. Bir laptop'un en önemli şeyi soğutması. Asus roglar boşuna o kadar pahalı değil.
Dostum arkadaşıma aldırdım laptobu. Bir sorun çıktı laptopta. Tam hatırlamıyorum. Çocuk aylardır Adana'da servisten cevap bekliyor. Üstelik daha servise bile vermedi laptobu. Servis açısından bile alınmaz HP. Forumlarda vs. millet 6 ay sonra anca sonuca ulaşıyor. O süreçte de köpek gibi...
20 yaşında adamım. Sadece benim sokakta protesto yapmam ne işe yarayacak. Yada twitterdaki aptalların 2 tag açması ne işe yarayacak. Bir yandan söyle bir şey de var. 1 gün protesto etmekle yetecek bir şey değil bu. Hele böyle bir yönetimde. Halkın yönetenleri korkutacak düzeyde bir protesto...
Arkadaş model paylaşmadığı için geneli söyledim. Soğutması da kötü bu arada. Fanın deli gibi dönüp ses yaptığı modda yük altında 90 dereceyi görüyor. Victus serisi mükemmel bir seri değil genel açıdan. HP'nin victus ve omen arasında yeni bir seri çıkartması lazım bana göre. En azından victus...
Acer nitro 16 al. Hem daha ucuza bile geliyor sanırım. Hp victuslar rezil ekranlarından dolayı alınmazlar. Soğutması da kötü. Laptop alacaksan soğutma önemli. +8gb ram alırsın.
https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-13-nesil-core-i5-13500h-rtx4050-6gb-8gb-1tb-ssd-16inc.html
1718907950...