Pubg Mobile yeni güncellemeden sonra çoğu cihaza FPS artışı geldi. Biraz araştırdım benim telefonumada geldiğini öğrendim doğru mu diye emin olmak için telefonu kullanan kişilere sordum ve 60'dan 90 FPS olduğunu söylediler.Ama her şey güncel olmasına rağmen benim telefonumda 90 FPS yok. Sorun...
Sorum başlıktaki gibi. Max 3k bütçem var klavye için. Okul açılınca bir süre sonra setup dizeceğim klavye de çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Yada o fiyatlara daha iyisi varmı?
Merhaba. Okul açılınca staja başlayacağım kazandığım parayla bir sistem toplamaya karar verdim. Yaklaşık 30-35k arası bir bütçe belirledim. Sistemi toplamama daha var ama ben şimdiden ne alacağıma karar vermek istedim.2. el, sıfır karışık bir şekilde bir sistem toplayabilirseniz çok sevinirim...
Telefon için alıcağım, pubg falan oynuyorum Fuxi-H3 kablosuz olduğu için ses gecikmesi olur diye düşündüm, inceleme videolarına baktığımda H2033D mikrofonu daha güzel gibi ama mikrofon benim için çok fazla önemli değil sadece iyi ses kasabileceğim ve gecikme yaşamayacağım bir şey olsun yeter...
Merhabalar pubg mobile için tablet almayı düşünüyorum İpad A16 ve Xiaomi Pad Mini arasında kaldım bütçemin yettiği en iyi tabletler bunlar (galiba). İpad alırsam 256 gb olan modelini alacağım. Kamerası önemli değil, arada bir kayıt falan da alırım oyunda, çizim vb. şeylerle çok ugraşmam. Sizce...
15-18 bin arası bütçem var oyun oynarım ama telefonu çok zorlayacak oyunlar oynamam onun dışında samsung almayı düşünüyorum tavsiye verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler