r3aper isimli üyenin son içerikleri

1. r3aper

Redmi Note 14 Pro 5G 90 FPS Vermiyor.

Pubg Mobile yeni güncellemeden sonra çoğu cihaza FPS artışı geldi. Biraz araştırdım benim telefonumada geldiğini öğrendim doğru mu diye emin olmak için telefonu kullanan kişilere sordum ve 60'dan 90 FPS olduğunu söylediler.Ama her şey güncel olmasına rağmen benim telefonumda 90 FPS yok. Sorun...
  2. r3aper

24 İnc F/P Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-244f-23-8-0-5-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1046764760.html
  3. r3aper

Vgn Neon 75 He Vs Gameraider K1 He

Beast x 75 hangisiydi hocam link atma şansınız var mı ?
  4. r3aper

%75 klavye lazım
  5. r3aper

Sorum başlıktaki gibi. Max 3k bütçem var klavye için. Okul açılınca bir süre sonra setup dizeceğim klavye de çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Yada o fiyatlara daha iyisi varmı?
  6. r3aper

30-35k Sistem Toplama

Tamamdır sağol zaten ddr5 almayı düşünüyodum kampanyalarıda takip ederim.
  7. r3aper

30-35k Sistem Toplama

Merhaba. Okul açılınca staja başlayacağım kazandığım parayla bir sistem toplamaya karar verdim. Yaklaşık 30-35k arası bir bütçe belirledim. Sistemi toplamama daha var ama ben şimdiden ne alacağıma karar vermek istedim.2. el, sıfır karışık bir şekilde bir sistem toplayabilirseniz çok sevinirim...
  8. r3aper

Havit H2033D vs Havit Fuxi-H3

IEM kulaklık çok tercih etmiyorum şuana kadar hep kulak üstü kullandım o yüzden kulak üstü olursa iyi olur.
  9. r3aper

Havit H2033D vs Havit Fuxi-H3

Telefon için alıcağım, pubg falan oynuyorum Fuxi-H3 kablosuz olduğu için ses gecikmesi olur diye düşündüm, inceleme videolarına baktığımda H2033D mikrofonu daha güzel gibi ama mikrofon benim için çok fazla önemli değil sadece iyi ses kasabileceğim ve gecikme yaşamayacağım bir şey olsun yeter...
  10. r3aper

Xiaomi Pad Mini vs İpad A16

Merhabalar pubg mobile için tablet almayı düşünüyorum İpad A16 ve Xiaomi Pad Mini arasında kaldım bütçemin yettiği en iyi tabletler bunlar (galiba). İpad alırsam 256 gb olan modelini alacağım. Kamerası önemli değil, arada bir kayıt falan da alırım oyunda, çizim vb. şeylerle çok ugraşmam. Sizce...
  11. r3aper

15-18 Bin TL telefon önerisi

Honor 400 önerenler olmuş o nasıl
  12. r3aper

15-18 Bin TL telefon önerisi

15-18 bin arası bütçem var oyun oynarım ama telefonu çok zorlayacak oyunlar oynamam onun dışında samsung almayı düşünüyorum tavsiye verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  13. r3aper

10k telefon önerisi.

Peki A35 öneren bi kaç kişi oldu A35 nasıl acaba
  14. r3aper

10k telefon önerisi.

Bütçeyı 15k yapsam ne alabilirim peki yine seçenekler az mı olur
  15. r3aper

10k telefon önerisi.

Redmi Note 13 Pro nasıl alınır mı sizce ?
Geri