Denedim 2.5 metre uzaklaştığımda da gecikme hissetmiyorum. USB 3.0 portu varsa boşta ona takmayı dene. Bir de sanırım wireless adaptörü o kadar keskin değilmiş birden fazla kablosuz cihaz bağlıysa kasaya sinyaller çakışıyor olabilir. Diğer kablosuz cihazları çıkarıp öyle dene.
xbox dualsense gibi kontrolcüleri çok fazla kullanmadım o yüzden ne seviyede bilmiyorum ama gamepade alışkın olmayan biri olarak bana epey güçlü geldi. titreşim gücü seviyesini tuş kombinasyonlarıyla ayarlayabiliyosun diye gördüm videolarda ama denemedim. Bu videoda göstermiş. Videonun sonunda...
Gamepadi PC'ye ilk taktığımda Xbox kontrolcüsü yerine farklı bi isim yazıyordu ve dediğin gibi garip problemleri vardı, alttaki switchinden modunu değiştirip tekrar PC'ye alınca Xbox kontrolcüsü olarak tanıdı ve sorunsuz bi şekilde kullanıyorum şu an. İkinci gündeyim henüz bir problemiyle...
Teknik olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum Nova 2 Lite da iyi bir gamepad, sadece bu hem fiyat olarak şu anda Nova 2 Lite'dan ucuz hem de ATK Battle Axe Pro'nun şarj standsız versiyonu olduğu için dikkat çekiyor.
Fiyatı düşer mi düşmez mi veya normalde ederi nedir onu bilemiyorum malesef, yakın zamanda daha önce alanlar ne kadara almış biraz araştır istersen forumlarda acelen yoksa. 2.9k çok gibi geldi gözüme ne yalan söyleyeyim
bende ilk defa adam akıllı bi gamepad alıyorum o yüzden birkaç haftadır araştırıyorum, atk battle axe pro kullanıp da memnun olmayan görmedim henüz. ben bizzat kullanmadım fakat epey övülen bi gamepad bence alabilirsin. nova 2 lite da aynı şekilde çok öneriliyor
Fantech Eos Pro ile aynı değil diye biliyorum sadece dış kapak tasarımı aynı. Bu ATK Battle Axe Pro ile aynı model sanırım, bu iki videoda aradaki farkı görebilirsin tuşlardaki. Bende bu gamepadi yeni aldım yarın gelecek umarım memnun kalırım. @Diavelin