R3locswx isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bendede aynı hatayı veriyoda böyle olup sonradan satışa açılmış olan varmı
  2. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHFFQJQ/ref=sr_1_13?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=RB2WCQI0XP2Q&dib=eyJ2IjoiMSJ9.roV1ZJNelSZE-7Y93Kmpr2Zm6xXFYa9F-UfjbeBrQCr-vLDV73sXs_BhwnUAzoTGt1X9U1Q0rzaSbAiZVuEfMsw9EnyzY-yKwdjZsLSqV_BsdJ7KrPl0hlepVlrv...
  3. R

Forex güvenilir broker önerisi

evet bu 1768992866 binanceden atabilirsiniz
  4. R

XM var bide ama kullanmadım bilemem hocam futures için seçenekler daha fazla bide artık bazı crypto brokerlarıda sunuyor mesela bitget ama yine kullanmadım bilemem
  5. R

Yardım Gram altın biriktirmek mantıklı mı ?

tabiiki hocamda arkadaş 115'dende almış olabilirdi ve şuan zarardaydı o yüzden demek istedim ben 1768910332 https://www.haremaltin.com/ bakabilirsiniz
  6. R

exness kullanıyorum ben memnunum
  7. R

eğer fiziki istiyorsanız dediğim gibi kuyumcukentten almanız mantıklı olucaktır zaten aldığınız zaman yanında fiş verilir ve sertifikalı altındır online olarak ahlatçıdan alırsanız bilezik vb fark ödersiniz ama taksit olasılığı vardır kısa vadede gereksizdir
  8. R

çoğu bankada var ama bist veya yatırım hesabınız olmalı
  9. R

hocam son günlerde altın.s1 de olanları görüdünüzmü acaba altın fiyatıyla arasında bu kadar büyük bi fark olan bi setfikayı almak bence akıl karı değil
  10. R

hocam büyük ihtimalle tl karşılığına baktınız yada kısa vadede altındada geçmiş zamanlarda küçümsenmiyecek düşüşler oldu
  11. R

TL olarak alabileceğiniz ALTIN.S1 var ama dediğim gibi önermem Usd olarak çeşitlilik fazla
  12. R

uzun vade genelde 5+ yıl olarak düşünülür hocam
  13. R

genelde katılım bankaları oluyor bide enparada az olması lazım makasın
  14. R

dediğiniz gibide mantıklı ama ALTIN.S1 den uzak durmanızı öneririm çünkü fiyatı sadece altına bağlı değil
  15. R

altının düşme gibi bir durumu var mı ? -tabikide var yükselme ihtimalide var kesin bir şey denilmesi imkansıza yakın Birde aklıma takılan bir soru var herhangi bir kuyumcudan alacağım gram altının sahte olma ihtimali var mı ? -düşükte olsa vardır hocam kuyumcu kentten alıyorum ben genelde fiyat...
Geri