Sabırsızlıkla bekliyorum tam corsair void elite siparişini veriyordum çok iyi oldu 1 haftadır araştır araştır canım çıktı umarım ihtiyacı olanlar alır benim gibi.
Hocam kesinlikle şart... Ben phantom power aldım yanında 7.1 usb ses kartıyla geldi şu 30 lira olan ucuz dönüştürücüyle. Mikrofonun çalışabilmesi için 48v phantom power veya phantomlu ses kartı şart yoksa ses alamazsın. 1 hafta boyunca o ses kartıyla sorunsuz kullandım fakat yine de çok fazla...
525 TL olmuş baya bi hortlatıyorum ama uzun süre kullanımdan sonra ne düşünüyorsunuz almalı mıyım? Gamepower jin kullanıyorum kafama baskı yapıp başımı ağrıtıyor bunun rahatlığı ve ses kalitesi nasıl?
BM800 kullanıcısıyım sesi çok güzel fakat... ses kartsız kullanamazsın haberin olsun ikinci el ses kartları 1000TL civarında ses kartsız kullanmaya çalışırsan iğrenç bi ses alırsın ve her problemi yaşarsın.
Arctis Nova 1 incelemelerini izledim arctis 1 den çok çok daha konforsuz olduğu ve mikrofonunun gerekli ayarlarla anca iyi olabildiğini gördüm kararsız kaldım açıkcası. Kulaklar hoparlöre değiyormuş eski konforu yokmuş. Benim için konfor aşırı önemli. İkinci el bulabilseydim direkt alacaktım...