r4ederz isimli üyenin son içerikleri

1. r4ederz

Asus bios ayarları nasıl olmalı

işlemcim boştayken fazla ısınıyor ve bios ayarlarını nasıl yapmam gerektiği hakkında düzgün video bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
  2. r4ederz

Bilgisayar kasma donma kapanma sorunu

pc bazen masaüstünde hiçbişey açık değilken durduk yere donuyor bazen kendi kendine kapanıp yeniden çalışıyor kasperskyda virüs taraması yaptım ama hiçbir şey çıkmadı sorun ne olabilir İŞLEMCİ:RYZEN 5 5500 EKRAN KARTI:RTX 3060 ANAKART:ASUS PRİME B450MK-2
  3. r4ederz

Directx ekran kartı hatası

fc26 oynarken bazen böyle bi hata alıyorum ve oyun kapanıyor sebebi nedir?
  4. r4ederz

Pc kendi kendine kapanıyor ve hemen geri açılıyor

cpu güç girişini nasıl ekran kartına takayım
  5. r4ederz

kasayı alalı iki sene oldu ilk defa böyle bişey yapıyor
  6. r4ederz

test sonuçları böyle bir süre daha bekledim değerler genel olarak böyle kaldı
  7. r4ederz

link atabilir misin psu testi için
  8. r4ederz

şuan aktif olarak valorant oynuyorum ve ortalama olarak ekran kartı 51 işlemci 67 derece 1754356479 iki gündür yapıyor bu durumu bugün kasayı açtım bakmak için hazır açmışken termal macunu yeniledim temizledim kasayı ama yine aynı durum
  9. r4ederz

rtx 3060 8gb ryzen 5 5500 stok fan
  10. r4ederz

pc herhangi bir anda kendi kendine kapanıyor ve hiç beklemeden geri açılıyor psu ile ilgili olabilir mi? psu model: [H3 id='FSP+H3-550+550+W+Power+Supply']FSP H3-550 550 W Power Supply[/H3]
  11. r4ederz

PC'ye elektrik gelmiyor yardımcı olur musunuz?

eğer patlamış olduğu senaryoyu düşünürsek pc yi kullandığım zaman herhangi bir sıkıntı yaratır mı
  12. r4ederz

PC'ye elektrik gelmiyor yardımcı olur musunuz?

psunun şalterini açtığımda kasaya elektrik geldikten sonra direkt gidiyor ve kasa açılmıyor ama bazende şalteri açtığımda hiçbir sorun olmuyor pc açılıyor sorunsuz çalışıyor o yüzden psu veya başka bişeyin arızalı olduğunu düşünmüyorum sorun ne olabilir?
  13. r4ederz

Kasaya elektrik gelmiyor

kasanın arkasındaki şalteri açtıktan sonra resimdeki ışık yanıyor enerji geliyor fakat bir kaç saniye sonra tamamen gidiyor nasıl düzelir ve sebebi ne olabilir?(şalteri açarken psudan cızırtı geliyor)
  14. r4ederz

Bilgisayar donma sorunu

donma olduğu zaman görev yöneticisini açamıyorum tamamen donuyor imleç hareket ediyor ama herhangi bişeye tıklayamıyorum herhangi bir şey açamıyorum
  15. r4ederz

Bilgisayar donma sorunu

pc oyun kurulumu yaparken,bazende sadece masaüstünde dururken donuyor rdr 2 gibi oyunlar oynadım hiç donma yaşamadım ama fc25 oynarkende bilgisayar tamamen donuyor sebebi ne olabilir? Sistem Özellikleri: ASUS RTX 3060 8GB AMD RYZEN 5 5500 16GB RAM 3200MHZ ASUS PRİME B450M-K 2
Geri