pc bazen masaüstünde hiçbişey açık değilken durduk yere donuyor bazen kendi kendine kapanıp yeniden çalışıyor kasperskyda virüs taraması yaptım ama hiçbir şey çıkmadı sorun ne olabilir
İŞLEMCİ:RYZEN 5 5500
EKRAN KARTI:RTX 3060
ANAKART:ASUS PRİME B450MK-2
şuan aktif olarak valorant oynuyorum ve ortalama olarak ekran kartı 51 işlemci 67 derece
1754356479
iki gündür yapıyor bu durumu bugün kasayı açtım bakmak için hazır açmışken termal macunu yeniledim temizledim kasayı ama yine aynı durum
pc herhangi bir anda kendi kendine kapanıyor ve hiç beklemeden geri açılıyor psu ile ilgili olabilir mi?
psu model:
[H3 id='FSP+H3-550+550+W+Power+Supply']FSP H3-550 550 W Power Supply[/H3]
psunun şalterini açtığımda kasaya elektrik geldikten sonra direkt gidiyor ve kasa açılmıyor ama bazende şalteri açtığımda hiçbir sorun olmuyor pc açılıyor sorunsuz çalışıyor o yüzden psu veya başka bişeyin arızalı olduğunu düşünmüyorum sorun ne olabilir?
kasanın arkasındaki şalteri açtıktan sonra resimdeki ışık yanıyor enerji geliyor fakat bir kaç saniye sonra tamamen gidiyor nasıl düzelir ve sebebi ne olabilir?(şalteri açarken psudan cızırtı geliyor)
pc oyun kurulumu yaparken,bazende sadece masaüstünde dururken donuyor rdr 2 gibi oyunlar oynadım hiç donma yaşamadım ama fc25 oynarkende bilgisayar tamamen donuyor sebebi ne olabilir?
Sistem Özellikleri:
ASUS RTX 3060 8GB
AMD RYZEN 5 5500
16GB RAM 3200MHZ
ASUS PRİME B450M-K 2