r4izen isimli üyenin son içerikleri

1. R

Laptop Düşük fps sorunu

hocam hepsi yüklü ve güncel evet laptop sarjda ve fps değerleri nedense böyle
  2. R

Lol düşük fps laptop

hocam cözebildin mi
  3. R

Laptop Düşük fps sorunu

Merhaba arkadaşlar dün ikinci el bir laptop aldım Laptop asus tuf gaming a15 İçerisinde 140w 4050 16gb ram ve Ryzen 5 7535HS İşlemci mevcut. Lolde en düşük ayarlarda sarjdayken 80-90 fps alıyorum fm24 de bile maç sahneleri kasıyor , masaüstünden geçtim arc a750 kullanıyordum bu değerler normal...
  4. R

30k bütçe laptop önerisi

Üni için arada Valorant oynayabileceğim max 30k ya bir laptop önerir misiniz.
  5. R

30k bütçe laptop önerisi

Hocam markayı ilk defa görüyorum iyi midir
  6. R

30k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar üni için alacağım çok fazla ısınmayan işlerimi hızlı halledebileceğim arada Valorant cs oynatıcak bir bilgisayar arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  7. R

Gigabyte aorus elite Rx 6700 xt alınır mı

9k gibi bir fiyata buldum sizce alınır mı?
  8. R

Bu parçalar darboğaz yapar mı?

darboğaz sitesinde %17 gözüküyor Gerçekten doğru mu anlamadım
  9. R

Bu parçalar darboğaz yapar mı?

Şuanda arc a750 ekran kartını kullanıyorum işlemcim i5 12400F. Rx 6700xt ekran kartı almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı 1080p kullanıyorum sadece
  10. R

Uzun ömürlü psu önerisi

Önerin için teşekkür ederim bu biraz bütçeyi aşıyor ama çok daha mantıklı olacaktır muhtemelen https://www.sinerji.gen.tr/corsair-750w-rme-serisi-rm750e-80-gold-tam-moduler-atx-30-gen5-guc-kaynagi-p-49377?utm_campaign=akakce&v=1.40.9
  11. R

Uzun ömürlü psu önerisi

Rx 6800xt kartına geçiş yapacağım. Şuanki kullandığım psudaki pinler uymadığından yeni bir psu almak istiyorum. Uzun ömürlü sıkıntı çıkarmayacak en az 750w olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  12. R

Yeni alacağım ekran kartı , psu ile pinleri uyumsuz ne yapabilirim

Şu anda arc a750 kullanıyorum 8+6 pin girişi bulunuyor bu kartta rx6800xt ekran kartına geçmeyi düşünüyorum bu kartın pin girişleri 8+8 Dönüştürücülere baktım ama yorumlara girdiğimde almayın vs diye çok yorum gördüm ne yapmalıyım öneriniz var mı?
  13. R

Güç kaynağım ekran kartına uyumlu olur mu?

Bi kullanıcı şöyle bi yorum atmış ürüne tırsmadım değil açıkçası
  14. R

Undervoltlu kullanırım büyük ihtimalle Dönüştürücü linki atar mısın
  15. R

Yardımcı olabilecek bi arkadaş yok mu :(
Geri