r4izen isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kaliteli Powerbank Önerisi

Telefonum iPhone 15 pili ölü durumda günlük 2 kere şarj etse işimi görür pek fazla anlamıyorum powerbanklardan öneriniz varsa atabilirsiniz
  2. R

Bu Laptop Nasıldır Oyunlarda Üzer mi

Klavye ve kulaklığım vardı mousem yok ekipman olarak
  3. R

Evet monitör sıkıntım var
  4. R

Monitör ekipman derdi de olduğundan dolayı dizüstüne kaçmak istemiştim aslında 1788186665 ikinci el parçalar hakkında bilgim var ama piyasa hakkında çok bilgim yok ikinci ele de çok güven olmuyor sıfır da 30 a bişey gelmez diye düşünüyorum
  5. R

bu paralara sağlam bişey alınır mı masaüstü olarak
  6. R

35 civarı 1788183241 Önerin var mı hocam
  7. R

https://www.gamegaraj.com/laptop/erazer-deputy-p60i-md62747-intel-core-i5-13420h-std/ Fiyatı nedense uygun geldi gibi Valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum tatmin eder mi?
  8. R

80k Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar bütçem 80k bandına hazır sistem önerilerinizi bekliyorum işlemci olarak amd tercihimdir teşekkürler
  9. R

40k 1080p Sistem Önerisi

monitör dahil değil sıfır olursa daha iyi olur ekran kartı farketmiyor
  10. R

40k 1080p Sistem Önerisi

arkadaşlar bütcem 40.000 önerilerinizi bekliyorum 1080p de oynayacağım.
  11. R

35-40 Bandına Hazır Sistem Önerisi

Önerilerinizi bekliyorum 5050 ekran kartı dolmuş piyasa şaka gibi :)
  12. R

30-40k aralığında fp telefon

Şuanda aktif olarak iPhone 15 kullanıyorum cıhazımın şarjı aşırı hızlı bitmeye başladı ısınma problemleri derken artık satmak istiyorum sattığım zaman bana 15 i aratmayacak android bir cihaz arıyorum önerilerinizi beklerim.
  13. R

Bilgisayar masası önerisi

1.5 - 2k bütçe aralığında masa önerir misiniz fazla büyük olmasına gerek yok.
  14. R

ACER NİTRO 5 KONTROL MERKEZİ NASIL İNDİRİLİR

AN515-58-524A 1771428980 hocam onu anladım da nasıl indiricez onu cözemedim.
  15. R

ACER NİTRO 5 KONTROL MERKEZİ NASIL İNDİRİLİR

yeni bir acer nitro 5 aldım klavyede Numlock un yanında bir N tuşunun olduğunu farkettim kontrol merkeziymiş biraz araştırdım ama indirmenin bir yolunu bulamadım yardımcı olabilcek biri var mı?
Geri