r4ngerqs isimli üyenin son içerikleri

1. R

IPhone 15 e DFU ile format nasıl atılır

İmza derken hocam? 1735639839 Pcde iTunes' a mı yedekleyeyim
  2. R

IPhone 15 e DFU ile format nasıl atılır

Telefonumu baştan kurmak istiyorum fakat DFU mod ile nasıl IPhone'a format atıldığı hakkında pek bir bilgim yok. Sizlere 2 sorum daha olacak. 1)telefona format attığımda 15 serisinin çıkış iOS versiyonu mu yüklenecek yoksa şu anki 18.2 guncellemesi mi? 2)fotoğraflarımı ve kişilerimi Cloud...
  3. R

IPhone 15 1 ayda pil sağlığı 99 a düştü

Sanırım yukarda da dediğim gibi olay, erken düşenler takılıyor geç düşenler ise bir anda gidiyor
  4. R

Sanırım böyle ani düşüşlerden sonra pil sağlığı uzun bir süre takılı kalıyormuş, doğru mudur?
  5. R

Cihazımı 3 ila 4 hafta önce aldım, aldığım ilk günden beri şarjım çok hızlı bitiyordu ve bu yüzden bir anket açtım. Ankette pilimin kalibre olması gerektiğini söylediler ve bu zamana kadar bekledim. Pil performansım değişti mi derseniz evet biraz olsa da değişti fakat tatmin etmedi. Ayrıca...
  6. R

IPhone 15 şarj çabuk bitiyor

Umarım dediğiniz gibidir ve başka bir durum yoktur, teşekkürler 1733395960 Evet öyle bir söylentiyi fazlasıyla duydum 1 ay ila 1 hafta arasında oturuyormuş batarya.
  7. R

Mobil veri ile diğer 15 kullanan arkadaşım telefonu benden daha fazla kullanmasına rağmen şarjı daha çok götürüyor
  8. R

Peki telefonu aldıktan sonra bataryanın kendini kullanıma göre kalibre ettiği doğru mu? Yoksa servise vereceğim
  9. R

Bence değil cihaz daha yeni ve yeni cihazlarda şarj bu kadar hızlı bitmemeli 1733392223 Telefonu 10 dakika kullansam 3 şarj yiyor normalde bu model 6 7 saat çıkartması gerekiyor
  10. R

Telefonumu geçtiğimiz cuma günü aldım ve tüm şarj yiyen ayarları kapattım. Fakat buna rağmen şarjım çok hızlı bitiyor, Reels izlerken her 3-4 dakikada 1 şarj yiyor. Diğer iPhone 15 kullanan arkadaşlarıma bu soruyu sordum, onlar ise bana telefonlarını ilk aldıklarında şarjlarının çok yavaş...
Geri