raanocile isimli üyenin son içerikleri

1. R

Sessiz Gaming Klavye Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi gece kullanımına uygun, sessiz bir gaming klavye arıyorum. ARGB aydınlatmalı olmasını istiyorum. Ayrıca laptop klavyelerine benzer, düz profilli ve yumuşak tuş yapısına sahip olması benim için önemli. Klavye kablolu olmalı. Oyun performansı açısından gecikme sorunu...
  2. R

Zotac 4070 Super Twin Edge Sıcaklık Değerleri Hakkında

eve geçtiğimde atacağım eğer termal pedlerin kalınlığını bilseydim pedini ve macununu değiştirirdim fakat bilmediğim için şu an dokunmuyorum.
  3. R

Zotac 4070 Super Twin Edge Sıcaklık Değerleri Hakkında

Kart 2. el arkadaşlar satın aldığım kişi bakımlarını kendisinin yaptığını söyledi 2k furmark testinde bu değerler normal mi? özellikle hotspot değeri bana biraz fazla gibi geldi, eğer fazla ise bakımlarını yapacağım ama termal pedlerden hiç anlamıyorum, biraz araştırdım termal pedlerin...
  4. R

Mid Tower Kasa Fan Akışı

Fotoğrafta gözüktüğü üzere Mid Tower kasam var. Önde 3 adet giriş, arkada ise 1 adet egzoz fanı mevcut. Ekstra 3 fan daha alacağım bunları aşağıya giriş şeklinde koymak istiyorum fakat işe yarar mı bilmiyorum çünkü altında psu var ya da yukarıya egzoz mu yapmak daha mantıklı olur bilemedim...
Geri