RacnaS isimli üyenin son içerikleri

1. R

6000TL civarı monitör önerisi

Hocam geç cevap için kusura bakmayın görmedim yanıtı 5070 serisi ekran kartlarının neredeyse hepsinde çalışır ve istediğin hertz i alabilirsin lakin hdmı kablolarının max bir çıkma değeri vardır bu da çoğunlukla 144 hz olur dp kablosuyla 1000 hz e kadar alırsınız hiç sorun olmaz ve de ekran...
  2. R

hangi model hangi marka hangi seri ona göre değişiklik olabilir kral
  3. R

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.85.5 https://www.sinerji.gen.tr/msi-27-mag-275qf-05ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-rapid-ips-2k-gaming-monitor-p-55372?utm_campaign=akakce&v=1.34.6 Bu 2...
  4. R

Boştayken Gpu sıcaklığı 70-80 derece

Eğer 1mm varsa elinde bence 0.5 alma elindekini aç önce incelt yani sorun pad mi öyle anlarsın gereksiz yere para harcama kalem tarzı çubuk bir şey ile incelt bak 1 mm ile arasındaki farka yarıya gelince tamamdır elinde mm ölçer var ise elektronik daha rahat anlarsın benim görüşüm bu yönde
  5. R

2k alacaksan ve olayın fps ise curved olabilir lakin hikayeli oyunlar ağırlık dersen benim görüşüm düz flat alman
  6. R

Çözüldü✓ 3K Bütçe Gamepad önerisi.

Eğer f/p ürün arıyorsan wraith sitesine bakabilirsiniz
  7. R

Çözüldü✓ Yeni işlemci taktım ne yapmalıyım?

Şöyle söyleyeyim yük bindirmesi bir bakımda iyi bir şey çünkü işlemciniz tüm performans kullanıyor mu çekirdeklerini çalıştırıyor mu sıkıntı var mı onun için var bu testler oyun oynarken veya herhangi bir yük altına girdiğinde çökme ya da herhangi bir sorun yaşar mı onu test ediyorsunuz sürekli...
  8. R

Vatan oem sistemler app %15 web %15 indirim sizce bu özelliştrme ile alınır mı

16 x 2 almayı düşünüyorum 1 16 daha alacam yani 1764010013 1764010059 Bir de 16x2 ardından kasaya ne dediniz
  9. R

Vatan oem sistemler app %15 web %15 indirim sizce bu özelliştrme ile alınır mı

Ne diyorsunuz almayı düşünüyorum değiş dediğiniz bir şey var mı
  10. R

Hazır kasa almak mı yoksa kasayı yükseltmek mi

ama 1080 p 2 monitörüm var 2 k için şimdi düşünmüyorum kasayı şu anda hemen satamayabilirim
  11. R

40 k ama soğutucu felanda almayı düşünüyorum
  12. R

kasanın iyi olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki bir de belirttiğim parçalar için fp ürünler biliyor musunuz biliyorsanız yazabilir misiniz
  13. R

Elimde ddr4 bir sistem var ryzen 5 3600 rtx 3070 8 gb 16 gb ram olarak kasa olarak da 650w corsair powerlı bir kasam var sizce direk hazır kasa mı alayım yoksa anakart işlemci ram ekran kartı mı alayım istediğim şeyler ryzen 5 7500f rtx 5060 ti 16gb/5070 12gb fikir verirseniz çok sevinirim...
  14. R

Vatan pc oem sistem acil cevap

geliyor arada bi biliyorum onun için uğraşıyorum 1762879214 kasayı ne öneririsniz
Geri