Söylediğiniz soğutucudan Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucusuna geçtim. 1 tane ekstra ısı borusu ve 1 fan daha olmasına rağmen, sıcaklık farkı sadece 2-3 derece. Ekstra fan takmanın etkisi olmayacak, ayrıca fazladan gürültü yaratacak. Yine de takmak isterseniz, aşağıdaki fanı...
Önceden gayet çalışıyordu bi anda çalışmamaya başladı xbox uygulamasından oynuyorum windows 10 ne yapsam çalışmadı oyunu silip yükledim xbox360ce yükledim türkçe yama kaldırıp denedim driver güncelledim olmuyor farklı çözümü var mı
gamepad : 8BitDo Ultimate C 2.4G
normalden 15-20 fps az alıyorsun videoyu 9:35den başlatıp bak ayarların aynıysa bios veya denetim masası gibi ayarlarından güç tasarufu vs açık olabilir
diyelimki oyunu sevdim ve modlamak istiyorum birdaha aynı oyunu farklı platformdan almak zorundayım ben epic veya steam indirimi bekleyeceğim oyunu çok bilmiyorum ama bi kaç kere gördüm hoşuma gitti alanlara hayırlı olsun
1.5 yıl gibi bir süre spor yaptım split, full body, farklı bir ppl programı denedim güç ve kas kazanımı olarak en çok işe yarayan bu programdı attığım 2 videoyu sonuna kadar izlesen yeterli
tamam sen güvenilir crack bul indir ben uğraşamam şimdiye kadarda gow1 harici crack indirmedim onunda başka alternatifi yok diye indirmiştim sana kolay gelsin
İşlemcisi yananı biliyorum ve onları geçtim crack %100 güvenlidir diyen benim gözümde asıl cahildir nasıl böyle bir güvenilirlik sağlayıp kefil oluyorsun babanın malı mı bu 60 dolarlık oyunu durduk yere bedava versin ?
1721951302
350 liraya buldum hemde okumanı geliştirmeni tavsiye ediyorum 7...