Kesinlike Vatan'da ki sistem alınmalı. 4060 Ti 16GB gerçekten pahalı 21 bin tl civarı fakat 4060 12-13 bin tl civarı + 4060'lı sistemde çift fanlı Gigabyte Windforce var aşırı ısınıyor ve çok fan sesi var. Ben olsam Vatandaki sisteme geçer ileride anakartı DDR5 yapıp ramleri DDR5 yaparım...
Paket desteği kadar hız olduğunu biliyorum. Benim dediğim altyapı ne kadara kadar çıkıyor. Altyapı eve kadar genelde 1000 mbps destekliyor diyorlar emin olamadım.
Binama Türk Telekom ekibi fiber kablo getirdi ve kutu getirip kurulum yapacağız dediler. TT internet sitesinde de binanızda artık fiber var başvuru yapın geçirelim yazıyor. Gelen ekip başka kablo da getirdi eve kadar çekmek için eve kadar fiber çekecekmişiz. Türk Telekom'un döşediği eve kadar...
Hocam merhaba, hiç dilekçe vs. vermedim Türk Telekom'da çalışan arkadaşlarım var onlara bildirdim. Sabah binanın içinde TT çalışanı gördüm Fiber Optik kablo getirmişler bina içine yeni kutu kurup evlere fiber kablo çekeceğiz dedi. Yaşadığım bölge ilin en kalabalık bölgelerinden biri ve bende tam...