radiationt isimli üyenin son içerikleri

1. radiationt

Sistem topladım tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Ramlere fazla para harcanmış onun dışında kaliteli parçalar. (Ram'e bu kadar harcamak yerine kasayada yatırım yapılabilirdi.)
  2. radiationt

Çözüldü✓ Pc yukseltme yardım plssssssss

RX 6600 geç sonra ssd alırsın.
  3. radiationt

4060 ti 16 gb ddr4 mü ? 4060 ti 8 gb DDR 5 sistem mi ?

Kesinlike Vatan'da ki sistem alınmalı. 4060 Ti 16GB gerçekten pahalı 21 bin tl civarı fakat 4060 12-13 bin tl civarı + 4060'lı sistemde çift fanlı Gigabyte Windforce var aşırı ısınıyor ve çok fan sesi var. Ben olsam Vatandaki sisteme geçer ileride anakartı DDR5 yapıp ramleri DDR5 yaparım...
  4. radiationt

Yardım I5 12400F warzone yuzde 83 islemci kullanimi

%100 kullanım olması normal şartlarda saçma bir durum. Warzone oynamıyorum ve bilgim yok fakat herkes optimizasyon sıkıntısı var diyor.
  5. radiationt

Yardım I5 12400F warzone yuzde 83 islemci kullanimi

4060 Ti ile Warzone düşük ayarlarda oynadığın için işlemci kullanımı yüksek.
  6. radiationt

TÜRK TELEKOM FİBER GELDİ

Paket desteği kadar hız olduğunu biliyorum. Benim dediğim altyapı ne kadara kadar çıkıyor. Altyapı eve kadar genelde 1000 mbps destekliyor diyorlar emin olamadım.
  7. radiationt

TÜRK TELEKOM FİBER GELDİ

Binama Türk Telekom ekibi fiber kablo getirdi ve kutu getirip kurulum yapacağız dediler. TT internet sitesinde de binanızda artık fiber var başvuru yapın geçirelim yazıyor. Gelen ekip başka kablo da getirdi eve kadar çekmek için eve kadar fiber çekecekmişiz. Türk Telekom'un döşediği eve kadar...
  8. radiationt

İNTERNETİMİN SNR DEĞERİ NASIL

Teşekkür ederim.
  9. radiationt

İNTERNETİMİN SNR DEĞERİ NASIL

Hocam merhaba, hiç dilekçe vs. vermedim Türk Telekom'da çalışan arkadaşlarım var onlara bildirdim. Sabah binanın içinde TT çalışanı gördüm Fiber Optik kablo getirmişler bina içine yeni kutu kurup evlere fiber kablo çekeceğiz dedi. Yaşadığım bölge ilin en kalabalık bölgelerinden biri ve bende tam...
  10. radiationt

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR 19.929 TL R5 5600X RTX 4060

Bu fiyata R5 5600 ve RTX 4060 var ve kasalar vs. de berbat. Thermaltake S200 TG var alınmaz mı?
  11. radiationt

Görmedim hocam pardon da 5600X uzun zaman sonra bu fiyattan satılıyor normal mi?
  12. radiationt

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600x-rtx-4060-oc-8gb-a520m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html Acil bakın
  13. radiationt

MPRT AÇINCA FREESYNC KAPANIYOR

Sıkıntı yok parlaklık hala iyi Valorant oynuyorum ms düşüyorsa iyi o zaman.
  14. radiationt

MPRT açınca gecikmem 0.5 ms mi oluyor?
  15. radiationt

Parlaklığı ayarlayamıyorum MPRT'de.
Geri