Rado isimli üyenin son içerikleri

1. R

Gpu 1 i nasıl kaldırırım

5070 ti var ve altta muhtemelen işlemcinin ekran kartını görüyor. Bi zararı olur mu veya nasıl kaldırabilirim bunu
  2. R

Rastgele zamanlarda garip bi ses geliyo pcden

pcde rastgele işte alttab atarken bi şey açıp kaparken rastgele zamanlarda kulaklıktan aşırı tiz bi ses geliyo fiçuuv diye ama kasadan değil kulaklıktan geliyo sanki bir şey açıkmış gibi ama hiçbir şey acık degil niye olabilir bu
  3. R

Pc durduk yere donuyo

pcyi yeni aldım her şeyi güncel fakat arada bir bi anda donuyo 10 saniye falan. Ayrıca pc biraz geç açılıyo neden olabilir? arkaplan uygulamaları falan kapalı hep
  4. R

Kasa fanlarının rengini nasıl değiştiririm?

evet
  5. R

basılı tutunca diğerleriyle senkronize oluyor fanlarla ramle vesaire sonra istediğimiz gibi değişebiliyoruz. Sen öyle diyince bi korktum da simdi rahatladım bulunca
  6. R

hocam bu kasa güç düğmesinin yanında herkesin restart sandıgı bi tuş var :D ona bastıkca degişiyormuş ama henuz elle ayarlamayı bulamadım
  7. R

ama 4x ARGB yazıyodu alırken 1766068848 hazır sistem olarak aldım onlar yapmamıs mıdır baglantısını
  8. R

tesekkurler
  9. R

asus prime b850m-k
  10. R

Bitfenix mh100 kasam var ARGB özelliği var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  11. R

Hazır sistem psu iyi mi

MANTIS-5070TI / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye × 1 ama özelleştirdim işlemci anakart kasayı ve sıvı sogutucuyu
  12. R

Hazır sistem psu iyi mi

Yeni sistem aldım fakat bu psu hakkında pek bir bilgim yok bu sistem için yeterli midir?
  13. R

5000 TL'ye kulaklık önerisi

5 bin TL'ye kadar kulaklık önerisi yapabilir misiniz
  14. R

İşlemci stok fanını nerden bulurum

İşlemcim i3 10. nesil ve stok fanının pinleri kırıldı. Yeni fan almak istiyorum fakat hangisinden almayılıyım veya ölçüleri ne olmalı bilmiyorum. Fanı tamir edip bilgisayarı satmayı dusunuyorum kasa bundan https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/power-boost-vk-p3305b-500w.html
  15. R

Hazır sistem önerisi

ASUS PRIME B850M-K 8400MHz bu nasıl sence
Geri