Gaming.gen.tr'deki sistem içime sinmediği için almamıştım fakat şimdi baktığımda Vatan'da 1000 lira farkla bu sistem satılıyor:
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-prime-h610m-r-rtx4060-white-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Sizce bu nasıldır? Bugün almayı düşünüyorum bu sistemi
Yakın zamanda masaüstü bilgisayar almak istiyorum fakat şu anda piyasadaki hazır sistemlerin (harici ekran kartlı ve güncel DDR5 olanlar) çoğu en az 25-30 bin TL aralığından başlıyor. Açıkçası şu anda RTX 4000 serisinden bir kart ile sistem almak yerine AM5/DDR5 bir APU sistem alıp birkaç yıl...
Şimdi fark ettim bu modeldeki ekran kartı WindForce 4060 Ti, Eagle değil. Çok fark eder mi? WindForce soğutma kısmında biraz daha kötü anladığım kadarıyla ama bu sebepten dolayı vazgeçilir mi bu sistemden?
Max bütçem tam olarak kesin değil hocam ben 27 bin üstüne çok çıkmamaya çalışıyorum sadece, eğer gerçekten fiyatını hak eden f/p bir sistemse 30'a çıkabilirim. O yüzden kendi sistemimde işlemci anakart tarafını minimumda tutmaya çalıştım yeni soket geldiğinde geçerim diye düşünüyorum
1728999205...
Bu sistem baya hoşuma gitti ama işlemcisinden emin değilim, 8000 serisini kimse önermiyor bu model nasıldır?
Hocam bu sistemdeki ram ssd ve kasayı değiştirince fiyatı 25600 oldu, bu fiyata DDR4'te kalmak yerine 1000 lira daha verip üstte attığım sistemi tercih ederim ilerde yükseltince ram...
İşlemci/anakart tarafına çok yükseltme yapmak istemedim 3-4 yıl sonra Intel yeni sokete geçtiğinde o ikisini satıp yükseltirim diye düşündüm
1728996899
Başka bir sistem attıysan linki gelmedi