Merhabalar aynı ürün bende de var ve şu an control center açılmıyor. Tıklıyorum ikonu geliyor ama sonra kendi kendine kapanıyor ne yapmam lazım sende de oldu mu bu sorun
Herkese selam arkadaşlar
Excalibur G870 laptopum var elimde alalı 2 sene civarları olmustur. RTX4050 Ekran kartı ve İ5 12.Nesil işlemcil var.
Excalibur Control Centeri normalde açıyordum ama şu son 1 aydır tıklıyorum ama açılmıyor daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu diğer forumlara vb baktım...
Arkadaşlar merhaba bilgisayarım Excalibur G870 araştırdım baktım 5GHz destekliyor ama Wi-Fi'den 5GHz baglanamıyorum. Bu ağa baglanılamıyor hatası veriyor sadece bizim ev için değil dışarıda da 5GHz Wi-Fi'ya baglanamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?
Arkadaslar merhaba son 1 haftadır falan bilgisayarım durduk yere mavi ekran yiyor. Sorununu hala çözemedim ramlerde sorun yok virüs taraması yaptım sorun cıkmadı. Oyundayken falan mavi ekran almıyorum ne yapmam lazım. Goodbyedpi dan şüpheleniyorum olabilir mi?
Rtx4050 ekran kartı
i5 12450h...
Merhabalar arkadaslar size birkaç sorularım olucak. Yeni samsung telefon almayı düşünüyorum araştırıp beğendiklerim arasında Galaxy A55 5G ve S21 FE var kararsız kaldım. Depolama yönünden sıkıntı çekmek istemiyorum ek bilgi
Uzun süreli kullanacagım için dayansın istiyorum sizin tercihiniz ne...
Bilgisayar Excalibur G870
Merhaba laptopumda ofis modunda iken CPU 3000 RPM civarı GPU 2700 civarında calısıyor.
Oyun moduna aldıgımda ise mesela God of War da CPU 4500 GPU 5000 RPM falan oluyor normal midir olması gereken hız ne kadardır. Daha yüksek RPM de oldugu oluyor.
Not: Ekran kartı...
Arkadaşlar merhaba excalibur g870 aldım ancak windows 10 mu windows 11 mi kursam bilemiyorum. Windows 11 hakkında kötü söylemler işlemciyi yoruyo deniyor
işlemci i5 12.nesil 1tb ssd ne yapmam lazım