RaeMint isimli üyenin son içerikleri

1. RaeMint

Operada sekme açarken bile kasıyor

rx6750xt asus rog intel i5 12400f 16gb ram ama kasıyor neden olabilir
  2. RaeMint

Acill yardım gerekli ekran gelmiyor

İnşallah halledicem bakalım haftaya
  3. RaeMint

Elektrik git gelden sonra yaşamaya başladım sorun hdmı bulursam deniyeyim hemen
  4. RaeMint

Bu arıza nedir yardım lazım ekran kertıla alakalaı büyük ihtimalle sus rog strix rx6750xt
  5. RaeMint

Vibe blackdeath subwoofer

vibe blackdeath 1600 rms 38cm 4500w subwoofer almayı düşünüyorum apo arasında kaldım hangisi mantıklı apo 38cm 1500rms 3000wat
  6. RaeMint

Bagajımda 2 adet amfim var blok dağıtıcı kullanmam lazımmı

soru başlıktadır
  7. RaeMint

250sr cam ve ayna bağlantı yerindeki demir şeyi nerden bulaiblirm

orada gözüken yuvarlak metal parça
  8. RaeMint

Bu aldığım supplementleri nasıl kullanmam lazım

whey protein aldım spordan çıkarken içmek için kreatin aldım spordan 15dakika önce içicem (yükleme dönemi bitince) pre workout aldım spora başlarken içilecek diye biliyorum cla ve l karnitin aldım onuda spor başlarken içilecek diye biliyorum cla l karnitin ve pre workout karıştırıp içsem sıkıntı...
  9. RaeMint

Bagajdaki bass vurmaması gereken yerde vuruyor çözümü ne hızlı cevapp lütfen

sorun şu videoda vardır yardımcı olabilirmisiniz
  10. RaeMint

Ses sistemim de merak ettiğim bir kaç soru

ses sistemim mono çalıyor nasıl stereo yapabiliriz sadece 1 amfide 2 takım mid ve 1 adet bass bağlı bass için mono amfi alıcam bassın gücünü çok etkilermi
  11. RaeMint

Ses sistemi bass ın esnememesi

bu gün ses sistemi yaptım bass esnemiyor 4 5 gün sonra ayar yapıcam dedi bassın gücünü arttırıcak öyle olunca bass esner mi
  12. RaeMint

Arabaya ses sistemi yapıyorum ilk alıcağım parçalar nasıl

aracıma koyucağım ilk parçalar bunlar farklı önerileri olan varmı bunlar iyi mi? çok bilgim yok
  13. RaeMint

250sr dişli önerisi.

anladım motorun iç kısımlardanda trim sesleri geliyor hangi parçalar olabileceği konusunda fikrin varmı serviste sıkıyorlar sonra tekrar geliyor
  14. RaeMint

250sr dişli önerisi.

250sr motorumun torkunu yükseltmek istiyorum bildiğim kadarıyla 42t dişli var hangi dişlileri önerirsiniz kaç t takmalıyım veta torku arttırıcak neler yapılabilir
  15. RaeMint

12 bintl her şey dahil sistem önerisi 2. El

2. el alıcaksanız hangi il ilçe olucak ona göre bakayım
Geri