Rafaaaasilvaa isimli üyenin son içerikleri

1. R

Saçımı Kazımalı Mıyım

Dediğiniz gibi oldum olası saçla uğraşmayı sevmemişimdir kendimi güzel göstermem gereken biri de yok zaten yabancı forumlardada ufak bir başlık açtım ve kararım yarın sabah bu konuyu annemle konuşup ikna edersem rızasını alıp kesmek oldu
  2. R

Saçımı Kazımalı Mıyım

Bilader kadın kestirme diyor bi yakını yaşayan olduysa kestiren , kestirmeyen deneyimini anlatsın diye açtım konuyu uzaylı gibi görünmene gerek yok diye söyledi ama zaten bizim body camiasının yüzde 90 nın saçlar kısa çok ekstra bir şey degil diye söyledim böyle bir konuda bile da lı ma lı gelmiş...
  3. R

Saçımı Kazımalı Mıyım

Çok teşekkür ederim hocam, bir kaç ayda tedavilere milyonlar harcanan ne yazıkki dibine kadar kapitalizm yaşadığın bir hastalık Allah kimseye yaşatmasın kimseyi bu ilaç şirketlerinin eline düşürmesin
  4. R

Saçımı Kazımalı Mıyım

Geçtiğimiz ay annemin kanser olduğunu öğrendik ve bu ay saçı dökülmeye başlayınca tamamen kazıttı , o bizim saçımızı kazıtmamamızı istiyor ama aklımın bi köşesinde bu fikir aklımı yiyip kurcalıyor Zaten kütleli maskülen bir erkek olduğum için yüzümdede çok ekstra çirkin duracağını düşünmüyorum...
  5. R

Ryzen 5 7600 PBO Sonrası Sıcaklıkları?

Render vb kullanacaksan kısabilirsin ama oyun için kullanacaksan bu yüke kolay kolay çıkmaz yaz ayları içinde gayet olabilir bu ayarlar kalsın oyun için kullanımda
  6. R

2 yıllık ilişki bitirilirmi

2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve kız son zamanlarda iyice beni obje olarak görüyor gibi hissediyorum . Kıza 2 hafta boyunca yazmadım bi gün bile bana yazmamış profilinde duran isim benim ama benimi yoksa benimle sevgili olmayımı seviyor anlamıyorum . Ben yaşıtlarıma göre uzun , düzenli...
  7. R

Öneri 4-6 k oyuncu koltuğu önerisi

En düşük 4 bin en yüksek 6 bin bandında olacak , 187 birinin otururken rahatsız olmadan ortalama 4-5 saat oyun oynayabileceği yanal destekleri yeterli seviyede , kendi deneyimlediğiniz modellerden de olabilecek Bir oyuncu veya yönetici koltuğu önerisi istiyorum.
Geri