RafaelOta isimli üyenin son içerikleri

1. R

Vdsl Modem ve Router Kombinasyon Önerisi

2 tane bundan alıp birini modem birini router yerine mi kullanayım?
  2. R

Vdsl Modem ve Router Kombinasyon Önerisi

Merhaba. Mevcutta Asus markasının 7-8 senelik bir ürününü kullanıyorum modem olarak. Modemimi değiştirmek ve farklı bir odaya router edinmek istiyorum. (Eğer uyum sorunu olmazsa önceliğim router almak). Turknet kullanıyorum ve vdsl 100 mbit alıyorum. (Wifi sinyali de güçlü olursa + olur)...
  3. R

Proteinocean ürünlerinde %25 indirim

Çikolatalı sipariş verdim onu denediniz mi? Ve başka cream of rice ve sweet chili sos (düşük kalori) öneriniz var mı herhangi marka?
  4. R

Proteinocean ürünlerinde %25 indirim

Sweet chili ve cream of rice lar?
  5. R

🔥İndirim Nothing Phone 1 12.949 TL

Anneme babama alınır mı acaba birinde iphone 7 plus birinde ise xiaomi redmi 7 var. Onlar yerine
  6. R

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hangi modeliydi aldığınız? Bir çok model var. Bir de ekstradan satılan vakum poşetleri ne kadar sağlıklı acaba o düşündürdü beni
  7. R

Bu vakumlama yapan makinayı alan deneyimleyen gördünüz mü önerir misiniz? Vergisiz hali 1070 lira
  8. R

Ben siparişimde 3 tane aynısından mini yazıcı ve 3 adet farklı bir şey söylemiştim tek siparişte bu sorun olur mu? Fiyat olarak aşmıyor ama adet bazlı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte?
  9. R

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Ben siparişimde 3 tane mini yazıcı ve 3 adet farklı bir şey söylemiştim tek siparişte bu sorun olur mu? Fiyat olarak aşmıyor ama adet bazlı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte?
  10. R

🔥İndirim TEMU Mini yazıcı + 3post 117TL

https://share.temu.com/LHJHxBn91rA Bu ürünü biliyor musunuz? Bu da sonsuz mürekkep mi ve normal a4 kağıdı geçerli oluyor mu acaba?
  11. R

Minimum sipariş limitini nasıl aşabileceğimizi de yazar mısınız? 150 liralık şey için 1100 ödetmek istiyor
  12. R

Uygulama üzerinden mi aldınız? Ben yapıyorum düşürüyorum olmuyor yinede. Ve ne aldınız ekstradan? 2 adet mi aldınız aynı üründen
  13. R

Arkadaşlar temunun minimum sipariş limitini nasıl atlatacağım olmuyor
  14. R

Web sitesinden mi yapmam gerekiyor uygulama üzerinden mi? Ben tarayıcı üzerinden denedim dediğiniz gibi telefondaki
Geri