hocam bu seferde ürünü sıfırıyla değiştirmeyi talep ettiler ve tüketici haklarını hiçe sayan iade seçeneğinin bulunmadığını yazdılar thh başvurmayı düşünüyorum
gaming gen trden aldığım imola 4060 sistemi iade etmek istememe rağmen tüketici haklarımı hiçe sayarak ürünün iadesi kabul etmiyorlar ve sıfır ürünle değiştirmeyi talep ediyolar ürünün elime ulaşması üzerine 14 gün geçmemiş olmasına rağmen ben hakkımı kullanamıyorum
perşembe günü elime ulaştı cuma günü sorun oluştu cumartesi mail attım pazar tatil olduğu için bu sabah dönüş yaptılar
1751881382
hocam uğraşacağım gibi benim garibime gelen şey zaten özelleştirme yapmamama rağmen iade kabul etmemeleri
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi...
Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz günlerde gaming gen trden imola 4060lı hazır sistemi özelleştirme yapmadan satın almıştım kullanmaya başladıktan sonra ekran kartı arızası olduğunu düşündüğüm bir hatayla karşılaştım ve destek ekibine güzelce sorunumu ilettim destek ekibi bana para iadesi...