Hocam yasal olmadığı hakkında bilgim var fakat banka üzerinden taksitlendirme konusu var ise Trendyol KVKK gereği alım yaptığım ürünün bilgisini Ziraat Bankası’yla paylaşamayacağı için bilgi alma amaçlı aradım. Özensiz ve kaba bir kadındı zaten ve bana okusanız anlarsınız vs dedi ben de konuyla...
Arkadaşlar selamlar
Bireysel kredi kartımla İphone 17 almayı düşünüyorum. Sabah Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda Banka içeriği göremez 9 taksit yaparız dedi kadın. Şimdi almadan teyit etmek için aradığımda ise uygulamadan yapmalısınız biz sonradan yapamayız dediler. Konuda bilgisi...
Arkadaşlar kuzenime masaüstü bir sistem toplayacağız. 35000 bütçemiz var totalde taksitli alacağız. Fikrimiz bu sistem ama benim çok içime sinmedi. Farklı önerileri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Cs Knight vs oynanacak...
rehber mat izle onun kamplarını uygula fen için de ayt palme biyoloji ve apotemi sistemleri hatim et benim mat ve biyoloji çok iyiydi o yüzden bu tavsiyeleri verebilirim fizik zaten yapabilsem ilk bin olurdum :D
arkadaşın konusunu da fazla baltalamak istemiyorum ama yazdıkça onun konusu da üste çıkıyor affetsin :D başka önerdiğiniz yükseltme var mı maddi sıkıntım yok zamanla eklerim
https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
üstüne ekleyip bunu almak mı mantıklı yoksa hala sizin yükseltilmiş hali mi hocam
Arkadaşlar yakında iş dolayısıyla Erbil'e gidip yurtdışı 16 pro alacağım ama alacağım abi Türkmen ve Türkçesi pek iyi değil tam anlaşamadık size danışmak istedim.
Telefonu açtırmadan 8 ay kullanıp son 4 aya da sonraki yıl için ikinci el ip13 almayı düşündüm çift telefon olarak.
Abi, memlekette...
hocam ben de 16 pro alacağım da arkadaşım bankacılık uygulamalarını vs kullanamazsın dedi konu hakkında bilginiz var mı ne derece doğruluğu var 8-8 16 ay kullanmanın gazına geldim