https://m.n11.com/urun/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-c3-r9-9955hx3d-32-gb-2-tb-ssd-rtx5070ti-16-dos-dizustu-bilgisayar-113185759?magaza=garajonline
Araştırdığım kadarıyla şu an alabileceğim en iyi cihaz bu gibi görünüyor. n11 indirimleri de başlamışken son bir kez emin olmak istedim. Konuya...
Selam arkadaşlar iyi forumlar. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptım şuan her işlem tamam laptopu açtım boşta 50-60 arası takılıyor ancak test için rdr2 de 100 dereceyi gördüğü gibi kapattım. Sorum şu başlarda bu yüksek ısı normal mi yoksa montajda hatamı yaptım diye düşünüyorum...
Arkadaşlar yaz okulu yapmam gerekiyor ama en öncelikli hedefim online yapmak. Yazılım ve bilgisayar ile ilgili derslerin olması yetiyor. İnternette biraz araştırdım Anadolu üniversitesi falan çıkıyor ama hiç net bilgi alamadım.
Bu dolandırıcılar artık iyice profesyonelleşmiş. İnsanları kandırmak için her yolu deniyorlar. İyi ki dikkat etmişsin, yoksa çoğu kişi paniğe kapılıp hemen arkadaşlık isteği atardı.
Önümüzdeki 10 gün boyunca farklı farklı sitelerde en cazip kampanyalar olacak diye biliyorum ben, her yıl bu zamanlarda düşüp sonra yaz boyu normal veya yüksek fiyatlarına geri dönüyorlardı sanki.
İnanın bu başlıkla çok zor değil hocam ama bunu sizi eleştirmek anlamında demiyorum böyle düşünerek yazmadınız elbette :D (çünkü bende öyle anladım başta bodoslama giriyordum sizin yazınızı okudum :D)
1743983754
Bende o şekil bi giriş yapacaktım dediğim gibi önce okumaya karar verdim :D
Hocam aldım teşekkür ederim şimdi bide uyguna 120hz 144hz monitör çözebilirmiyiz ya uyguna çok iyi olmasına gerek yok kardeşim valorant oynar fifa falan oynar
bu bahsettiğiniz 500 tl içinde bi öğrenciye kayıt oluyorumda e devletten öğrenci belgeme ulaştım ancak aşağıda sadece karekod var kayıtda barkod no istiyor bi barkod no suna rastlamadım hocam
1741542510
buldum hocam :D