Ragnar1 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Oyun Kaydı Depolamak İçin HDD Önerisi

Steamde kaydettiğim oyun video kayıtlarımı depolamak için ekstra depolama alanına ihtiyacım var ve bunun için 2TB-4TB bir hdd almayı düşünüyorum. Wd Blue 2TB alsam nasıl olur, başka bir hdd öneriniz var mıdır ?
  2. R

Çözüldü✓ TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ

Hocam işinize çok karışmak istemem ama böyle iyi bir sisteme kasa olarak asus rog gr701 hyperion daha çok yakışır diye düşünüyorum, tabi siz nasıl isterseniz.Ben fikrimi belirtiyorum
  3. R

Yardım Hangi Corsair PSU'yu almalıyım

İntel İ5 13600k Asus Dual Rtx 4070 Super Corsair icue 5000x Sistem topluyorum.Psu seçimi konusunda kararsız kaldım. Bu sistem icin 850w bir PSU 'nun cok rahat yeteceğini biliyorum. Ama ileride (yaklaşık 6-7 yıl sonra) islemciyi ve ekran kartını degistirmeyi düşünüyorum (i7 14700k ve Rtx...
  4. R

Yardım Pcie 4.0 olmayan anakarta pcie 4.0 ekran kartı takılır mı

1706214606 Bende şuan ne dediğim ekran kartı var ne de dediğim anakart daha almadim bunları. Alicagım için öğrenmek istedim. Yani pcie 5.0 dolu olur mu tam bi bilgim yok eğer takılıyorsa takarım hocam
  5. R

Yardım Pcie 4.0 olmayan anakarta pcie 4.0 ekran kartı takılır mı

Asus Rog strix b760-f gaming wifi anakartinda pcie x16 3.0 ve 5.0 slotları bulunurken 4.0 bulunmuyor. Alacağım ekran kartı pcie 4.0. Bu ekran kartını anakarttaki pcie 3.0 slotuna takabilir miyim ve takarsam herhangi bir sorun olur mu
Geri