kanka ben parayı valizle taşıyorum durumumuz sağlam çok şükür türkiyede olmakla kıbrısda olmanın farkı yok ki benim içim sürekli kuzenlerimin yanına gidip geliyorum zaten yani türkiyede büro yönetimi falan geliyor benim sıralamama giderim kıbrısda sağlık okurum en azından diye düşündüm
Amin, inşallah.
1754588603
kıbrısda kuzenlerim var yabancılık çekmem orda eve çıkar beraber kalırız dediler zaten amacım devlete atanmak olduğu için yazdığım sağlık bölümlerinde okul pek önemli değil gibi geldi bana
1754588661
ama bu sıralamayla çok zor gibi o bölümlerin gelmesi denedim yine...
çok kafamı yordu bu süreç aslında sıralamam kötüydü neden bu kadar düşündüm bilmiyorum gerçekten ama sonunda hallettim sizin terichler ne durumda hazırlandınız mı ?
Arkadaşlar Ryzen 5 5600 satın aldım ama Stok fan yeterli olmuyor kule tipi soğutucu alacağım ama stok fan boyut olarak kasama tam sığıyor daha büyük soğtucu alırsam ramlere çarpıyor Amd stok fan boyutun da işlemci soğutucu bulunuyor mu
Arkadaşlar bu ramleri sağlıklı bi şekilde sadece 2133 mhz kullanabiliyorum üstüne çektiğim de bilgisayar çöküyor mavi ekran kapanma sorunları oluyor single olarak 3000mhz kullandığımda problem olmuyor
Bu Ramler uyumlu değil midir?