ragnarrr isimli üyenin son içerikleri

1. R

YKS 2025 GIRENLER TERCIHLERINIZ HAZIR MI

kanka ben parayı valizle taşıyorum durumumuz sağlam çok şükür türkiyede olmakla kıbrısda olmanın farkı yok ki benim içim sürekli kuzenlerimin yanına gidip geliyorum zaten yani türkiyede büro yönetimi falan geliyor benim sıralamama giderim kıbrısda sağlık okurum en azından diye düşündüm
  2. R

gelmiş bile kral antep güzel şehir hayırlı olsun şimdiden ha bu arada beyran çorbası içmeden dönme
  3. R

200k fark var
  4. R

Amin, inşallah. 1754588603 kıbrısda kuzenlerim var yabancılık çekmem orda eve çıkar beraber kalırız dediler zaten amacım devlete atanmak olduğu için yazdığım sağlık bölümlerinde okul pek önemli değil gibi geldi bana 1754588661 ama bu sıralamayla çok zor gibi o bölümlerin gelmesi denedim yine...
  5. R

1 milyon 200 bin sen kaç yapmıştın ?
  6. R

çok kafamı yordu bu süreç aslında sıralamam kötüydü neden bu kadar düşündüm bilmiyorum gerçekten ama sonunda hallettim sizin terichler ne durumda hazırlandınız mı ?
  7. R

Böyle bir şey var elim de arkadaşlar sizce nasıl ?

Stickerların bu kadar değerleniceğini bilseydim yapıştırmazdım :(
  8. R

AMD STOK FAN BOYUTLARIN DA İŞLEMCİ SOĞUTUCU LAZIM

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 satın aldım ama Stok fan yeterli olmuyor kule tipi soğutucu alacağım ama stok fan boyut olarak kasama tam sığıyor daha büyük soğtucu alırsam ramlere çarpıyor Amd stok fan boyutun da işlemci soğutucu bulunuyor mu
  9. R

Ramler 3000 mhz yaptığımda bilgisayar kapanıyor oyunlar çöküyor

Arkadaşlar bu ramleri sağlıklı bi şekilde sadece 2133 mhz kullanabiliyorum üstüne çektiğim de bilgisayar çöküyor mavi ekran kapanma sorunları oluyor single olarak 3000mhz kullandığımda problem olmuyor Bu Ramler uyumlu değil midir?
  10. R

Valorant +200 FPS alabileceğim işlemci

evet çok ghosting sorunu var diyolar ama ben 10 gündür kullanıyorum oyunlarda gözümü yoran gözüme takılan hiçbirşey olmadı nedense
  11. R

Valorant +200 FPS alabileceğim işlemci

Arkadaşlar Selamlar 200 Hz ekran satın aldım o yüzden işlemci upgrade yapmam gerekiyor 200 fps altına düşmicek bi işlemci önerir misiniz Ekran Kartı: RX 570 Anakart: Asrock B450m HDV Ram: 16 gb aklımda ki işlemci ryzen 5 5500 sizden de tavsiye almak istedim.
Geri