rai1 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Müzik açınca Internet gidiyor

1773052943
  2. R

Evet telefon tablet de Bluetooth kulaklık ile kullanıyorum. Bir de telefonda custom rom vardı sürüm yükselttiğimden beri bu sorun çok sık olmaya başladı. Tablette ise hız 60 dan 20 ye telefonda 30dan 1 e kadar düşüyor bt kulaklık bağladığımda
  3. R

Müzikle alakalı değilmiş ben uyumadığım her an müzik dinlediğim için müzikten sandım. Her şey kapalıykende hız 1 e düşüyor sonra 70e çıkıyor vs vs. Neyse teşekkürler herkese netgsme yazayım baksınlar, artık sizin yapabileceğiniz bir şey kalmadı.
  4. R

Telefonda dinlerken tabletin internet de 70 den 10a kadar düşüyor. 1772991299 Modem turktelekomun berdiği şu antensiz yuvarlak köşeli çerçöp modemlerden arayüzden baktığımda bellek yüzde 96 dolu diyor ondan mı acaba Modemi sıfırladım yine düzelmedi.
  5. R

Tablet telefon pc fark etmiyor Spotify yt müzik fark etmeksizin müzik açınca 70mb internet 1 e 5e kadar düşüyor hatta müzik bile dinlenmiyor.
  6. R

Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Dns kurtarıyor mu kurtarıyorsa np
  7. R

❌İndirim Bitti! Casio MTP-V001D-1BUDF Kol Saati 852TL

Watch 7 warken kullanmamda kullanmayacak olsam bile almak istiyorum 5 yıl falanda kutuda kalabilir askere gidene kadar vs🫡 Şarja takmayı unuttuğum gün bunu takarım yada, yarına kadar bitmezse alırım gibi
  8. R

❌İndirim Bitti! Casio MTP-V001D-1BUDF Kol Saati 852TL

Güzel saatmiş, mesela kutuda 1 2 yıl kalsa kendi kendine pili bitermi biterse çöp mü oluyor yoksa pili değişebiliyor mu?
  9. R

Yardım Samsung S25FE için tüm aksesuarların tavsiyesi lazım

Amazonda uruchi ecr ve spigen var onlara bak ekran koruyucusu. 1772977859 Çizilmeyen cam yok çok dikkat etsemde 1k lık spigende de bir sürü çizik var bir daha spigen almam.
  10. R

🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 60W Şarj Kablosu 122 TL🔥

Damn 2 tane akıllı prizim var ben gittim mc dodo nun watt göstergeli kablosunu aldım gidip iptal edeyim onu. Daha önceden ölçmüştüm zaten neden tekrar ölçme ihtiyacı hissedip watt göstergeli kablo aldım kafam yerinde değil😭 Teşekkürler akıllı prizim olduğunu hatırlattığın için😭
  11. R

Öneri 🪫Sahte şarj aletlerini tespit etmenin en kolay yolu🪫🔌

Bu listeye deji de eklenmeli, zaten alıp kullanan yoktur herhalde bunları da eliniz çarpar yanlışlıkla sepete düşer vs aman dikkat 😭
  12. R

Spigen anker vb marka şarj aleti kullanan kullanıcılar test yapsa buraya yazsa güzel olurdu.
  13. R

Güzel taktik, paylaştığınız için teşekkürler.
  14. R

16 ledli masa lambası 1. kademede denedim. Biraz hızlı saymış olabilirim.d 1772897095 2 kat hızlı saymış olsam 10sn ye açık tutuyor öyle hesap edelim😜 1772897165 https://www.chargerlab.com/power-distribution-review-of-samsung-65w-2c1a-charger-ep-t6530/
  15. R

Geçen senelerde trendyoldan Samsung 65 watt şarj aletini 1100 tl civarına almıştım Samsungun sitesinde 3k idi şu an Amazon fiyatı da 1400tl. Ara ara aklıma geliyor acaba orijinal mi çakma mı diye. Sizin yönteminizi masa led lambasıyla denediğimde 21 sn ye kadar açık kaldı. Telefon kutusundan...
Geri