Red lion görüntü olarak çok agrasif dışarda kullanmaya utanırım cadenza 2 güzelmiş imcelemeyi bekliyorum.
Silika jel nereden bulunur ben biliyorum collajen markasının omega 3 balık yağını satın alırsanız içinde minik silika jellerden var.
1776433345
Silica jel nereden alınır biliyor musunız...
Şu an ki kulaklıklarım biraz büyük ağırlığı 5gr mış bu 10 gr ise redditte neden bu kadar şikayet ettiklerini anlayabiliyorum
ÖNeriniz için teşekkürler onların ağırlığına da bi bakayım
1776431645
Bu ıem ler kulağın üst tarafından geçiriliyor ya ağırlık üstte kalmıyor mu kulak içinde...
Şu ağırlık meselesi çok kafa karıştırıcı. Ben kulaklıkla yaşadığım için büyük problem. Hiç kafanızdan çıkartmadan 8 9 saat test edebilir misiniz bende küçük kulaklı biriyim çok hassas ve narin kulaklarım bar
Şu an ki kulak içi kulaklığım ile ağırlığını karşılaştırabilir miyiz?
Space one pro o kadar ağır ki acıdan artık oturarak değil yatarak kullanıyorum ağırlığı yastığa verdirterek. Eğer fiyatına değiyorsa ve kafa üstünden sonra ses kalitesi rahatsız etmeyecekse bende almak deneyimlemek isterim bu kulaklığı.
Bırak güncellemeyi tarih bile veremiyor. Samsung topluluklarına bak redite bak herkes one uı 8.5 neden gelemedi diye isyan ediyor cevap çok açık s26 ultranın satılması gerek.
Neden yapamıcakmışım
samsung yeni goodlock sürümleri 8.5 kullanan telefonlar ile uyumlu yaptıysa samsung aynı anda...
Aplle kusursuz değil hatta ios en kullanışsız işletim sistemi bana göre ama apple özellik veriyor yada vermiyor tüm cihazlarına aynı anda güncelleme gönderiyor.
Samsung members 10 konudan 9 u ne zaman güncelleme gelecek bıktık usandık beee şu güncelleme politikasından.
Sabah sabah kortizolüm...
Şimdi tab s9 çok eski o tablet güncelleme bile almaz diyebilirsiniz doğru çünkü s10 serisi çıktı. son seri değil. Son seri değilse elimizdeki samsung çöp oluyor ne yazık ki.
S26 ultra alınır ama s25ultra gibi çok eski desteği olmayan bi telefon alınmaz.
Son açtığım konuda tabletimde yaşadığım sistemsel hataların adb kayıtlarını paylaştım, sorunu one hand ve bildirim eklentisini silerek düzelttim.
Kendi deneyimim samsung kullanma sebebim olan one hand operation eklentisi benim cihazımda (tab s9) acayip animasyon takılmalarına arayüz buglarına...
Bildirim panelini açarken kasan telefona iphone 17 pro rakibi demişler şaka gibi bu arkadaşlardan telefon önerisi almayın
One uı 7 den beri pildirim panelinde hem gecikme hemde lag var 8 ile düzelecek diyorlardı düzelmedi asıl büyük gümcelleme 8.5 o zaman düzelecek diyorlardı yine düzelmedi one...
One uı8.5 da eklenecek bi kaç özelleşrtirme dışımda hiç bir yenilik olmamasına rağmen s26 serisi satılsın diye güncelleme vermiyorlar yada gerçekten çok kötüler ve yapamıyorlar.
S27-8 serisi çıkınca artık 25e güncelleme vermicekler dicem zaten şu anda bile vermiyorlar bırakın güncellemeyi...