Dostum çevreni genişletmeye insanlarla sosyal ilişki kurmaya ileride lise yıllarımda bunları yapmıştık diyebileceğin anılar biriktir güzel arkadaşlıklar edin okul ders okul ders döngüsüyle robota dönüşürsün 9.sınıftaki halim böyleydi ve inan hayat böyle geçmez npc gibi yaşamanın faydası yok ders...
dostum ben 11.sınıf öğrencisiym sana tavsiyem dersler benim canımdan daha önemli mantığından çık 10.sınıfta sayısal 0 bilgimle sayısal seçtim benimde yarın fizik sınavım var ve düzenli çalışma ve disiplinle başaramayacağın bir şey yok geliştirmek için özel ders veya youtubeden anladığın bir...
Merhabalar sistemimdeki ekran kartı driverım güncel ve bir süredir bu sorunu yaşıyorum fortnite ı başlattığım zaman epic gameste oyun başlatılıyor olarak gözüküyor fakat açılan hiçbirşey yok ardından pc donuyor mouse hareket ediyor fakat işlevi olmuyor örneğin pc kapayamıyorum o kısım açılmıyor...
merhaba normalde max 10mps hızlarda indirme yaparken 1 hafta önce steamde 450 civarı epic gamestete 100 indirme hızlarını gördüm bu 1 hafta devam etti ve bugun tekrar eskisi gibi oldu hız testi yaptığımda sonuç resimde bıraktığım gibi oluyor pcde herhangi bir indrme güncelleme vs yok.
dostum fps test videolarına baktım senden çok farklı bir fps almamış 300-350 arası alıyor sistemin fazla ısınıyor olabilir yada bir şey ekran kartını yoruyordur valorant ekran kartı tabanlı bir oyun
İşlemcim Ryzen 5 3500x işlemci fanıda rampage açılırken fazla hızlı dönüyor ses çıkartıyor 5-10 saniye arası ve düzeliyor eski haline işlemi sıcaklıgım boştayken 50-60c arası degisiyor sizce neden
Ryzen 5500x in yazılımını kuruyordum uzun sürdüğü ve uykum olduğu için kurulumda çıkan cmd yi kapadim pc mavi ekran verdi basıyorum ekran gelmiyor bios ekrani bile yok yardım lutfen
Pcye ryzen 5 5500x in yazılımını indirdim kuruyordum ve cmd açıldı bende geç olduğu için uğraşmak istemedim cmd yi kapadim pc mavi ekran verdi fanlar dönüyor ama ekran yok simsiyah lütfen yardım edin