Merhaba arkadaşlar. 400₺ ye kulaklık bakıyorum. İstediğim özellikler ise mikrofonu olması, fps oyunlarında ses kasarken sorun çıkarmayacak kısacası dc ve oyunlar için bir kulaklık alacağım. Buna en yatkın kulaklığı önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Ben klavye almak istiyorum fakat ne alacağıma karar vermedim ve bana başlıkta görmüş olduğunuz üzere Gamepower'in klavyesi önerildi. Sizce alınır mı veya aynı-yakın fiyata başka bir klavye öneriniz var mıdır?
Merhabalar arkadaşlar. Dün de böyle bir forum açmıştım fakat o zaman ekran kartının kablolarını bağlamamıştım. Ama şimdi ekran kartının kablolarını bağladım fakat sonuç yine aynı. Sizce bunun sebebi nedir ? Ve kasada led tuşunun yanında kamera işareti var ve kırmızı yanıp sönüyor. (ürünün...
İnan ki ben en bilmiyorum sistemde bulamadım veyahutta kaybetmiş olabilirim yarın kablolarını alıcağım fakat ekran kartının kutusundan kesinlikle kabloları çıkmadı
Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta gaming gen tr den sipariş verdim ve Perşembe günü evime geldi fakat bugün sistemi açma durumunda bulundum (Yanında monitör de vardı linkleri bunlar:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5969/cyber-1650-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-...
Knk yakınsan mouse ve kulaklık da alıcam zaten kulaklığı belirledim Drop plus ve totalde 150₺ indirim olacak zaten. Sen bütçeyi biraz daha kısıp 150-200₺ ye de mouse önerir misin?
1624194683
Yani 400 den alım fiyatını
yani 350₺ ye önerir misin demek istedim
Selamlar arkadaşlar. Geçen de aynı şekilde forum açmıştım fakat çok tatmin etmemişti ve şimdi tekrar soruyorum. 250-350₺ bandında bir mekanik klavye önerir misiniz? fps oyunları için, takılma veya tuşlara basarken zorlanma olmayacak, aynı anda birden fazla tuşa basarken sıkıntı çıkarmaması benim...
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi Everest Kb-Gx7 Bluesky mekanik klavye alacağım fakat pek emin değilim. Sizce alınır mı veya yakın bütçeye başka öneriniz var mıdır?