RAINc isimli üyenin son içerikleri

1. RAINc

MSÜ Ve KARA HARP OKULU için ne kadar çalışmalıyım..?

Ama ders çalışırken okuldayken bile hatta uyurken bile aklıma geliyor öle bir hayalki unutamıuyorum aklımdan çıkaramıyorum
  2. RAINc

pc yi sıfırlayacam w10 mu kurayım w11 den devammı

Benim sistemde çok bug var valla home kullanıyorum.
  3. RAINc

MSÜ Ve KARA HARP OKULU için ne kadar çalışmalıyım..?

Merhaba, gelecekteki en büyük hayalim bu. Günde 150-200 soru çözüyorum ama netleştiremiyorum aklımda hep o ses var: "Kara harp okuluna hoş geldiniz" Ders çalışırken bile. lütfen bana net bir şey söylermisiniz msü ve kara harp okulu için günde ne kadar soru çözmeliyim? Nasıl çalışmalıyım? Sınava...
  4. RAINc

windows lisansınız yakında dolacak uyarısı

Süresi dolmuştur kalıcı ama bazen dolabiliyor yeni bir key alabilirsin.
  5. RAINc

Usb'de Windows 11 var, yüklemeli miyim?

Daha yeni aldığım pc windows 11 ve bazen takılıyor. Buglar desen var bence hiç geçme hele usb den kuruyorsan tahmin bile edemem senin kararın
  6. RAINc

sistemime virüs girdi çıkmıyor

Kaspersky,malwarebytes gibi anti virüslerle tara bilgisayarını eğer olmazsa virüs sağlamdır ama hiç sanmıyorum çünkü sağlam bir virüs oyun hesaplarını bırak modem bilgine kadar alırdı. Gerilim yaratmak istemem ama virüs biosuna veya anakart vb bilgisayar parçalarına girmiş olabilir.
  7. RAINc

Herkes win 10 kullanıyor bende tavsiye ediyorum ama senin kararın.
  8. RAINc

Çözüldü✓ steam geçersiz platform hatası

İşletim sistemin bu programı desteklemiyor büyük ihtimalle başka bir platform kategorisinden kurmuşsun. Oyunun desteklediği platformlar neler bir bakarmısın eğer desteklemiyorsa windows platformunu kur.
  9. RAINc

Güncel olarak W 11 kullanıyorum.Güzel ama çok bug var ve takılıyor. W 10 yüklemeni tavsiye ederim ama önce bir dene eğer destekliyorsa kur.
  10. RAINc

Minecraft deneme sürümünü uzatırken system 32 yi sildim

System32 silinse pc direk giderdi ama sen yinede format at usb bellekle dosyaları baştan yükle açılmadıysa . Kısaca "USB ILE FORMAT"
  11. RAINc

PC ler için FERNUS Z kütüphaneler virüslümü?

kendi sitesinden arı yayıncılık kütüphane indireceğim
  12. RAINc

PC ler için FERNUS Z kütüphaneler virüslümü?

ARI YAYINCILIK ve HIZ YAYINLARI kütüphanesini indiricem pc me ama virüslümü bilmiyorum kaskersky bir uyarı yapmıştı bu konuda ama bilen varsa sevinirim
  13. RAINc

6. sınıfım 1. tutanağım/disiplinim ağır olurmu?

bir oyun oynuyorduk ama 4 kişiden sadece benle arkım haklıydık biz bilmiyorduk kim kiminle nerede vs oyunucinsel şeyler yazdılar yani haklı olan biziz
  14. RAINc

6. sınıfım 1. tutanağım/disiplinim ağır olurmu?

Sizi ilk defa görüyorum, hocamıydınız? bu arada teşekkürler. Disiplin ve tutanak arasındaki farklar nelerdir?
Geri