Merhaba dostlar Mekanik bir klavye ve kulaklık arayışı içindeyim. Genel olarak fpsoyunları oynuyorum. Klavye tarafında benim için en önemli şey hissiyatın iyi olması. Kulaklık tarafında ise hem günlük müzik dinleme hem de FPS oyunlarda iyi ses kasabilmek önemli. Bu şartlarda, 6.000 – 7.000 TL...
hocam senin siteye yarın biri yeşil çimen adında bir O* yüklese senin algrotirma neresinden yakalıyor bunu yazdığın sistemlerin güvenlik ile alakası yok zaten biri paraya bakar biri kimliği gizler ikiside içeriğe bakmaz? metni veya görseli nasıl denetliyorsun . şemayı sağlam kuramamışsan...
Hocam proje 3-4 gün içinde proje dolandırıcı kaynar. mimaride teknik ve hukuki yönden eksik hayli fazla. kycsiz pazar kısmında algoritman pazar geçmişinden nasıl anlıycak yasa dışı ilanları o kısmı çözemedim. bu kısımda uyuşturucu , kara para cart curt gibi şeyleri nasıl kontrol ediyorsun...
1080p fps oyunu için gerek yok hocam değişmeye ama 7800x3d yeterli olurdu 9850x3d fantezi olmuş biraz 7800x3d alınıp ekran kartı için bütçeye eklenebilirdi daha sonrası için bence. sistem daha dengeli olur en azından.
Bence tercih edilmesi gereken işlemci R5 7500F olmalı. En azından soket açısından geleceğe açık ve performans olarak, diğer AMD işlemcilerle arasında fiyat farkını karşılayacak kadar büyük bir fark yok.
Bu ürün güzel duruyor hocam. Fiyattan bağımsız olarak düşünürsek, Gamesir ile arasında kalite farkı var mı sizce?
valla bu modelde iyi duruyor hocam da Benim için bu fiyat bandında kaliteli olanı seçmek yeterli olacak; 300‑400 TL fazla vermek mühim değil ama kalite olarak aynı ise o farkı...
Merhabalar , iyi forumlar.
başlıkta da belirttiğim gibi bir gamepad almak istiyorum genel kullanım amacı hikayeli oyuınlar olucak . aklımda olan model gamesir nova 2 lite modeli ...
Merhaba dostlar toplam bütçe 50k ama masa monitör falan derken sisteme 41-42 sistem için 5-6 k monitör için bir sistem almayı planlıyoruz? Bu bütçede alınabilecek en iyi sistem hangisidir sizce?