raintherain isimli üyenin son içerikleri

1. raintherain

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Nasıl becerdin 1600e almayı ben bir kaç kez baktım ama alınmıyordu 1774310528 Evet iptal gelir büyük ihtimal
  2. raintherain

Hangisini aldın kaç k?
  3. raintherain

Alınmıyor, alabilen oldu mu peki?
  4. raintherain

1 saat foruma girmedik kaçan fırsata bak
  5. raintherain

Yardım İşlemci Montajında Hata Olabilir Mi?

Macun yok ptm var ama dereceler de gayet iyi gibi şahsen 1774117307 Mandallı soğutucunun tersi nasıl oluyor ki? Bunu sökmek takmak zulüm o yüzden pek oynamayı düşünmüyorum
  6. raintherain

İntelse eğer montajı daha farklıdır diye sordum 1774116193 hafif hareket ediyor işte sağ sol oynatmaya çalışınca ama mandalları yerinde 1774116249 Sağ sol oynatmaya çalışınca hiç mi esnememesi lazım
  7. raintherain

Hiç mi esnemiyor? Hangi işlemci bu arada
  8. raintherain

Selamlar, Elimde darkın mandallı soğutucusu var, montajını yaptım mandalları oturttum ama elle sallamaya çalıştığımda hafif esniyor bu normal midir yoksa montajda hata mı var? Benim bildiğim mandalların ikiside oturduğu zaman montaj olmuş demektir ama yapay zeka biraz ikileme soktu. Bir de...
  9. raintherain

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

1 ay var 1 ay yok geri kalanlara nasil her ay geliyor
  10. raintherain

🔥İndirim Pepsi Kola Pet 4 x 1 L 155 TL

O nasıl oluyor
  11. raintherain

Öneri Wireless mouse önerisi

Hocam avuç içine gelen kısım rahatsızlık verdi niyeyse, sizde de öyle mi? Sol kısım.
  12. raintherain

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

Ürün geldi denedim herhangi bir takılma yok ama sol tarafta avuca gelen kısım rahatsız etti bir tık çözemedim
  13. raintherain

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

Çok mu takılıyor? Benim ki de gelirse test edip yazarım
Geri