RaizzX7ww isimli üyenin son içerikleri

1. R

HANGİ MCU DAHA İYİ acil

2 mouse arasında kaldım en büyük farkları MCU biri BEKEN kullanıyor diğeri ise HiSilicon NearLink hangisi daha iyi ve farkları nelerdir.
  2. R

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

tıklamama gibi kronik sorunları yok demi takılma vs.
  3. R

grip tape cok önemli değil mousu uzun ömürlü bir sorun cıkmadan kullanabilceksem kronik sorunlarıda yoksa 1800 verebilrim. aula sc680 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
  4. R

ATK DRAGONFLY A9 PLUS vs VXE R1

bazı forumlarda aula sc680 bu iki mousetanda daha iyi deniyor. bi bilginiz var mı ? 1762361950 siyah rengi olsa bende düz a9 alcaktım fakat bayadır yok gelir mi acaba.
  5. R

ATK DRAGONFLY A9 PLUS vs VXE R1

Selamlar kablosuz mouse almak istiyorum wraithten bu iki model arasında kaldım normalde r1se+ alıcaktım ucuz diye fakat stoğu bitmiş bu yüzden bi üst modelleri almayı düşünüyorum. Mousetan cok anlamıyorum bu iki mousun MCU , switch , sensör ve malzeme kalitesi açısından değerlendirip hangisinin...
  6. R

güncel olarak alınır mı a9 plus
  7. R

VXE R1 SE+ modeli alınır mı

bu mouse kullanan kişiler deneyimini anlatabilir mi g305 ile arasında kaldım g305 hakkında bilgisi olanda söyleyebilir.
  8. R

Havit KB874L Tur İnceleme

klavyenin güncel durumu nedir redragon k617 modeli ile arasında kaldım. alınır mı
  9. R

HAVİT KB874L VS REDDRAGON K617

malzeme kalitesi nasıldı benim icin goruntuden cok uzun ömürlü olması önemli..
  10. R

Yardım HAVIT klavye driver görmüyor

güncel olarak klavyenin durumu nedir almak istiyorum redragon k617 modeli ile arasında kaldım fikriniz nedir
  11. R

HAVİT KB874L VS REDDRAGON K617

Bu iki klavye arasında kaldım fiyatları çok yakın tek farkları k617de rgb ve driver var havitte yok. Kullanan veya kullanmıs olanlar yardımcı olursa deneyimini aktarırsa sevinirim. okudugum bilgilere göre k617de kronik yay sesi sorunu varmıs bilginiz varsa söyleyin lütfen.
Geri