Selamlar, İş sebebi ile sürekli seyahat etmem gerekebiliyor. Bavul taşımakla uğraşmamak için büyük bir sırt çantası almak istiyorum.
Tavsiyelerinize açığım
Yani hocam yapıcı bir yorumda bulunmamışsın, öneride bulunmamışsın o yüzden bende böyle tepki verdim :)
1702819893
Hocam bu işlemci benim minimum ihtiyacımı karşılıyor o yüzden onu örnek verdim. Hazır sistemlerde kat kat iyisi var demiştiniz lütfen atın bende faydalanayım.
Yukarıda yazdım ama görmediniz galiba çok çekirdekli işlemcilere ve 32 GB RAM'e ihtiyacım var. Aynı anda 4 tane sanal makine kaldırıyorum Vmware üzerinden, bu sebeple böyle bir şey tercih ettim. Varsa daha iyi öneriniz atın lütfen.
Selamlar, daha önce açılmış sistem önerisi konularına baktım ancak hepsinde işlemciler biraz zayıf kalmış. İşim gereği çok fazla sanal makine ayağa kaldırıyorum o yüzden çok çekirdekli örneğin 13600k-14600k gibi işlemci ve min 32 GB RAM'e ihtiyacım var. Ekran kartı NVIDIA olmasını tercih ederim...
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 2 sefer servise yolladım bir sorun yok diyip geri yolladılar. Acaba sizde son durum nedir? Benim cihazımın modeli : Asus vivobook pro 14x N7400