Merhaba bütçe 4000 tl sesinin önemi yok performansı yüksek bir sıvı soğutma alıcam önerebilir misiniz??
Aklımda bu var şimdilik önerir misiniz??
msi mag coreliquid 360r v2
Herkese merhaba yeni anakart ve kasa aldım her şey tamam ama kasadaki type c girişi çalışmıyor hiç tepki vermiyor yardımınızı rica ediyorum
Kasa : asus gt502
Anakart: msi b550 gaming plus
Merhaba pc ye m2 ssd dönüştürücü taktım 2. Ekran kartı yuvasına bilgisayarı açınca kapanıyor 5 - 10 saniye kapalı kalıp tekrar açılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Herkese merhaba
Aşağıda özellikleri yazan bir ürün almayı düşünüyorum 2.el olarak aklıma takılan 3070 almak mantıklımı aldıktan sonra satmak istesem fiyatı çok mu düşer zarar edermiyim yoksa 4070 sistemlere mi bakmalıyım yardımınızı rica ederim çok teşekkür ederim şimdiden
Fiyat : 16.500
Ful...
Bende 2k oynicam yeni 4000 serisi işlemciyi çok yormicak deniliyor 2k da max fps için düşünüyorum 4k için bence güncellemeler ile oynanabilir duruma gelir ilerde
Herkese merhaba
5800x3d ile çıkınca 4080 düşünüyorum fikirlerinizi çok merak ediyorum bu işlemci ile ekran kartı iyi mi yoksa yeni nesil amd işlemcisi mi kullanmalıyım?
Şimdiden teşekkürler
Bir yandan madenciliğin tekrardan hortlamadından korkuyorum o yüzden biraz acele ediyorum
1663928378
İkisine de baktım fiyat olarak olabilir ama işlemcileri içime sinmedi
Herkese merhaba yeni bir kasa alıcam aklımda 2 ekran kartı var bu ikisinin arasında yardımcı olabilirmisiniz şimdi 2k ve ilerde 4k için oyunlarda ısınma olmadan akıcı bir oyun oynamak için son olarak hazır sistemde olabilir şimdiden teşekkürler