Rakip isimli üyenin son içerikleri

1. R

Gamepower fujin alınır mı?

Alınır ben kullanıyorum çok memnunum müziklerde gayet başarılı
  2. R

Yardım Sıvı soğutma önerisi lütfen

İnternettenÇoğunluk lt720 demiş acaba soğutması çok mu güçlü?
  3. R

Yardım Sıvı soğutma önerisi lütfen

Merhaba bütçe 4000 tl sesinin önemi yok performansı yüksek bir sıvı soğutma alıcam önerebilir misiniz?? Aklımda bu var şimdilik önerir misiniz?? msi mag coreliquid 360r v2
  4. R

Yardım Type c bağlantısı çalışmıyor

Herkese merhaba yeni anakart ve kasa aldım her şey tamam ama kasadaki type c girişi çalışmıyor hiç tepki vermiyor yardımınızı rica ediyorum Kasa : asus gt502 Anakart: msi b550 gaming plus
  5. R

Pc açılırken kapanıyor tekrar açılıyor

Yok daha önce ramde bi sorun yoktu m2 ssd dönüştürücüyü takınca başladı
  6. R

Pc açılırken kapanıyor tekrar açılıyor

Merhaba pc ye m2 ssd dönüştürücü taktım 2. Ekran kartı yuvasına bilgisayarı açınca kapanıyor 5 - 10 saniye kapalı kalıp tekrar açılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
  7. R

3070 sistem alınır mı?

Herkese merhaba Aşağıda özellikleri yazan bir ürün almayı düşünüyorum 2.el olarak aklıma takılan 3070 almak mantıklımı aldıktan sonra satmak istesem fiyatı çok mu düşer zarar edermiyim yoksa 4070 sistemlere mi bakmalıyım yardımınızı rica ederim çok teşekkür ederim şimdiden Fiyat : 16.500 Ful...
  8. R

❌İndirim Bitti! TURKCELL - Katlanan Mutlu Mega 140 GB 575 TL ( Yıllık Paket )

25 tl katlanan paket yıllıkta olmuyor müşteri hizmetlerinden bilgi aldım
  9. R

5800x3d ile 4080 sistem

Bende 2k oynicam yeni 4000 serisi işlemciyi çok yormicak deniliyor 2k da max fps için düşünüyorum 4k için bence güncellemeler ile oynanabilir duruma gelir ilerde
  10. R

5800x3d ile 4080 sistem

Herkese merhaba 5800x3d ile çıkınca 4080 düşünüyorum fikirlerinizi çok merak ediyorum bu işlemci ile ekran kartı iyi mi yoksa yeni nesil amd işlemcisi mi kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler
  11. R

🔥İndirim 🔥PNY CS3140 7500\5650 mbs 1 TB SSD 1962 TL🔥

Siteyi ilk defa görüyorum güvenilir mi acaba?
  12. R

3080 suprim x 12gb vs rog strix 3080 12gb

Bir yandan madenciliğin tekrardan hortlamadından korkuyorum o yüzden biraz acele ediyorum 1663928378 İkisine de baktım fiyat olarak olabilir ama işlemcileri içime sinmedi
  13. R

3080 suprim x 12gb vs rog strix 3080 12gb

Herkese merhaba yeni bir kasa alıcam aklımda 2 ekran kartı var bu ikisinin arasında yardımcı olabilirmisiniz şimdi 2k ve ilerde 4k için oyunlarda ısınma olmadan akıcı bir oyun oynamak için son olarak hazır sistemde olabilir şimdiden teşekkürler
  14. R

ekran kartı ısınma sorunu

Garantisi yeni bitti 1.5 yıl kullandım
  15. R

ekran kartı ısınma sorunu

merhaba herkese biostar b450mh anakartı ile rtx 2060 ekran kartını kullanıyorum işlemci olarak amd ryzen 5 3500x kullanıyorum. genelde 2k oyunlar oynuyorum. ekran kartı sıcaklığı 81 dereceye kadar yükseliyor işlemci 60 derecelerde seyrediyor anakartımda voltaj düşürme özelliğini bulamadım...
Geri