rakun396 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Samsung Tab S10 Ultra Satın Alma Tavsiyesi

21.000tl ye aldım çocuk güvenilir tanıştım. faturası yok kalemin ucu erimiş biraz ona ne yapılır bilgin var mı
  2. R

Fiyat nasıl sizce alinir mi
  3. R

https://www.letgo.com/item/1728347407 Bir kusuru yok. Ancak faturasi kayip dedi
  4. R

Tab s10 ultra kalemi kılıfıyla letgodan alicagim 1.5yil kullanilmis. 20.bine uygun mu sizce fikriniz nedir? Bide sahibine tuşlu dandik bi telefon vericem arama yapabilen( böyle garip bi istekte bulundu). Vatandan almis ama kagitlari kayipmis.
  5. R

❌İndirim Bitti! Philips EP5441/50 Espresso Makinesi - 18999TL + Ütü hediye

Delonghinin herhangi bi kahve makinası daha iyi. Çelik öğütücülü geldiği için.
  6. R

Çözüldü✓ AMD Ryzen R5 7500F İçin Kule Tipi Lazım

been adanadayım bunlara gerek var mı 3 yıldır 7500f işlemciyle valo pubg oynuyom stok fan mevcut, odam klimalı. pcye hiç bakım vs bişi yapmadım bi sıkıntısı yok. Not: pcyi hiç güncellemiyorum win10 pro kullanıyorum.
  7. R

❌İndirim Bitti! LENOVO Yoga Tab Snapdragon 8 Gen 3 12GB 256GB 11.1" - 17.061 TL

Ne zaman o fiyata inmişti kral
  8. R

TABLET OLED mi İPS mi

eyvallah hocam güzel içerik olmuş
  9. R

İnceleme 10K'Ya Aldığım Casper Pad H10 OLED İnceleme!

kral sarı sitede uzaktan alma var mı . yoksa elden mi aldın. bi risk vs bişi oluryor mu
  10. R

TABLET OLED mi İPS mi

kalemi nasıl derste falan işimi görür mü not tutmada vs. fiyatı 15k civarı rakiplerine göre gayet makul
  11. R

TABLET OLED mi İPS mi

üstte arakdaş demiş ya mat oled alınmaz diye o monitörü mü kast etmiş ? peki hangi modeli önerirsin huaweide
  12. R

TABLET OLED mi İPS mi

nasıl yani papermate almayım mı oledi onu mu demek istedin kral
  13. R

TABLET OLED mi İPS mi

Selam arkadaşlar Yeni tablet alacağım huawei papermate almayı düşünüyorum ancak ips olanıyla oled olanının arasında 10k fiyat farkı var. Geçmeye değermi sizce. Not:Ders çalışmak,youtube video, arada film izlemek için kullanıcam.
  14. R

50.000 TL ye Kadar Sistem Önerisi Lazım!

bu sistemin linkini paylaşır mısın kardeşim
Geri