rakun396 isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Uv Sinek Öldürücü Web'e Özel 699 TL

sivrisinek için olanı lazım aga
  2. R

🔥İndirim Claw's Prism 6w Ses Kontrolcülü Rgb Soundbar 679tl

Kanka bendefe delonghi nin otomatik kahve makinası var 6 ay önce aldım hiç kireç temizlemedim hazir suyla yapıyorum. İlla kireç çözücü mü kullanmaliyim karbonatli suyla falan olur mu ? Bide senin aldığın kireç çözücü link verir misin
  3. R

bu attığın daha mı iyi kanka çok devrik cümle kurmuşsun :) anlayamadım
  4. R

alınır mı ne diyonuz
  5. R

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

bende ayhnı durum aga ekran geliyor sms gelmiyor
  6. R

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Mini Gofrik 9 adet alımda 661 TL

şu tadıbu yu neden attın diyetteydim ne güzel şimdi kendimi zor tutuyom alasım var fena
  7. R

2.El GTX 1050 Ti Sistem 14.000 TL Fiyat Makul Mü?

Hangi şehir bende kasa var hazır orta ayarda satabilirim ilgilenirseniz. 1650 ekran kartlı olması lazım
  8. R

Samsung Tab S10 Ultra Satın Alma Tavsiyesi

Eyvallah reis internetten sipariş ettim servisle uğraşamam 200tl bişidi zaten 1777832500 Takılıydı kanka internetten sipariş ettim servisle uğraşamam 200tl bişidi zaten
  9. R

21.000tl ye aldım çocuk güvenilir tanıştım. faturası yok kalemin ucu erimiş biraz ona ne yapılır bilgin var mı
  10. R

Fiyat nasıl sizce alinir mi
  11. R

https://www.letgo.com/item/1728347407 Bir kusuru yok. Ancak faturasi kayip dedi
  12. R

Tab s10 ultra kalemi kılıfıyla letgodan alicagim 1.5yil kullanilmis. 20.bine uygun mu sizce fikriniz nedir? Bide sahibine tuşlu dandik bi telefon vericem arama yapabilen( böyle garip bi istekte bulundu). Vatandan almis ama kagitlari kayipmis.
  13. R

❌İndirim Bitti! Philips EP5441/50 Espresso Makinesi - 18999TL + Ütü hediye

Delonghinin herhangi bi kahve makinası daha iyi. Çelik öğütücülü geldiği için.
  14. R

Çözüldü✓ AMD Ryzen R5 7500F İçin Kule Tipi Lazım

been adanadayım bunlara gerek var mı 3 yıldır 7500f işlemciyle valo pubg oynuyom stok fan mevcut, odam klimalı. pcye hiç bakım vs bişi yapmadım bi sıkıntısı yok. Not: pcyi hiç güncellemiyorum win10 pro kullanıyorum.
Geri