Rality isimli üyenin son içerikleri

1. Rality

LoL arkadaşımla ikili isim önerisi

Merhaba arkadaşımla 2 pre oynuyuoruz ve küfürlü-küfürsüz isim arıyoruz komik olsa daha iyi olur önerilerinizi bekliyoruz.
  2. Rality

1700 TL Mekanik klavye önerisi

Memnunum şarjı baya gidiyor.
  3. Rality

1700 TL Mekanik klavye önerisi

Kusura bakmayın yeni gördüm, havit almadım aula f87 v3 aldım.
  4. Rality

1.000 TL'ye kaşa çizik atmak için tıraş makinesi önerisi

Merhaba, bugün berbere gittim ve berbere kaşıma çizik atar mısın dedim ve makineyle ufak tuttu direk çizik attı bende öyle bir tıraş makinesi arıyorum. Bütçem 1000 TL.
  5. Rality

1.000 TL'ye AirPods benzeri kablosuz kulak için kulaklık önerisi

Günlük hayatta müzik dinleyebileceğim. Beyaz renkli AirPods benzeri kulaklık arıyorum, bütçem 1000 TL. Çok kaliteli bir şey aramıyorum, F/P olsun yeterli.
  6. Rality

Logo için font ve efekt önerisi

bilmiyorsan neden yazdın?
  7. Rality

Logo için font ve efekt önerisi

Bu tarzda logolar yapmak istiyorum ama hem font hem de efekt sıkıntısı çekiyorum. Nereden bulabilirim veya önerileriniz var mı? Photoshop 2021 kullanıyorum.
  8. Rality

HyperX Cloud 3 s Wireless sesi azalıyor

Hocam eski kulaklığım daha çok ses veriyor diye ona alışmışım buna az diyordum ama memnunum alıştıktan sonra iyi oluyor. Ses konusunda cs 2 de sorun yaşadım %100 olmasına rağmen az geliyor gibi hissediyordum ama o da oyundan kaynaklıymış bence alın.
  9. Rality

CapCut editi için dizi film sahnesi nasıl bulunur?

Kullanımını anlayamadım hocam
  10. Rality

CapCut editi için dizi film sahnesi nasıl bulunur?

Merhaba, ben CapCut'tan video edit yapmak istiyorum fakat karakterin sahnelerini bulamıyorum. Örnek olarak Ezel karakterinin edit'ini yapacağım fakat YouTube'a yazınca 1-2 saatlik video çıkıyor ve bu çok uğraştırır. Ne yapmalıyım? Sahneleri daha kolayca bulabileceğim bir site var mı?
  11. Rality

EQ ayarı yapmadım hocam yapınca daha azalıyor gibi oluyor.
  12. Rality

Dün sesler gayet iyiyken bugün az geliyor gibi hissediyorum neden olabilir? Ses düzeyi %70 de kullanıyorum.
  13. Rality

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5499 TL

@sadicemirhn Hocam bende sipariş geçtim ama bankada bekleyen provizyon da para kaldı ne zaman düzelir?
  14. Rality

Hangi Mouse Pad almalıyım?

oynadığım oyunlar belli zaten, hız olsa daha iyi olmaz mı?
  15. Rality

Hangi Mouse Pad almalıyım?

Hocam 1000 tl vermek bana fazla geliyor bütçem var ama bilemedim almışken kaliteli olsun diyorum.
Geri