Ön fanlarda bir problem yok. Sadece uyku modundan aniden kaldırınca böyle oluyor. Yani Şöyle anlatayım uyku moduna attığımda bilgisayarı 15 20 saniye sonra kaldırırsam böyle oluyor. fakat en az 5 dakika kaldırmazsam bir problem olmuyor. Bu arada sistem 10 aylık.
Arkadaşlar merhabalar gördüğünüz gibi arka egzoz fanın ışıkları yanıyor fakat pervaneleri dönmüyor. Kabloları PSU'ya bağlı. Kablolarını kontrol ettim bir sorun yok. Neyde problem olabilir? (pervaneler uyku modundan kaldırınca 20 25 saniye sonra çalışmaya başlıyor.
Bende diyorum ki kasanın önü tamamen kapalı durumda değil. Hava alabiliyor. Burada merak ettiğim Zotac markasının soğutması hakkındaydı yine de teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar gördüğünüz gibi arka egzoz fanın ışıkları yanıyor fakat pervaneleri dönmüyor. Kabloları PSU'ya bağlı. Kablolarını kontrol ettim bir sorun yok. Neyde problem olabilir? (pervaneler uyku modundan kaldırınca 20 25 saniye sonra çalışmaya başlıyor.
Kasanın ön fanları ve arka egzoz fanı alındığından beri dokunmadım. Üste eklediğim egzoz fanı da video izleyerek kendim yaptım. Hava akışı bozukluğu sadece yanlış takılmadan kaynaklanmaz mı ?
Arkadaşlar merhabalar bundan 10 ay önce aldığım ekran kartım tam yükte 82-83 derecelere ulaşıyor. Sizce bu modele göre bu sıcaklıklar normal mi ? Kasamda hava akışı olması gerektiği gibi. Bu neden kaynaklanıyor olabilir endişelenmeli miyim ? Teşekkürler.