Arkadaşlar merhaba leptobumda mikrofon olmasına rağmen garantiden geldikten sonra mikrofonumu kullanamaz hale geldim fotoğrafta göründüğü gibi takılı değil ibaresi var ne yapmam gerekir bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba işlemci almayı düşünüyorumda ryzen 5 5500 ve ryzen 5 5600 arasında kaldım aralarında 800-1000 tl gibi bir fiyat farkı var siz hangi işlemciyi önerirsiniz
Arkadaşlar merhaba Lenovo IdeaPad 3 model bilgisayarımın kendi uygulamasından bios update yaptim ancak bilgisayarım çalışmakta ve görüntü vermemekte bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum
Bayadir aktif değildim o yüzden mesajını görmedim .Oyuna baya bı sure girmedim bundan 2 güncelleme öncesine kadar bı girip baktığımda sorun yoktu ve tekrar güncelleme geldiğinde ilk sefer olup sonrasında sorun kesilmişti dediğim süre zarfında toplam 3-4 kere oyuna girmisimdir
Arkadaşlar son 3-4 haftadır sadece valorantta yaşadığım paket kaybı ve ping varmış gibi beni haritada bir yerlere ışınlaması (pingim 20-25) arkadaşlar bunun çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim iyi akşamlar
Arkadaşlar merhaba valorant ki sorundan bahsetmek istiyorum . Arkadaşlar FPS drop yemiyorum pingimde 20 civarlarında ama ne yazık ki oyun oynarken herhangi bir server a girdiğimde ping varmış gibi başka bir yerlere ışınlıyor .Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
Herkese merhaba ben PC konularını azda olsa anlarım ama anakartimda USB 3-4 yuvasında olan pinlerin üstünde birde 5 pinli bı slot var anakartin kendi sitesinde yer almıyor acaba o ne işe yarıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler