Ramazan00229182 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Videodaki ekran kartında sorun nedir?

Bitane video linki atarmisiniz benim bulduklarında yorumlar kötü
  2. R

Videodaki ekran kartında sorun nedir?

Durum budur yağımi bitmiş yoksa fanmi bozuk
  3. R

Sistem topladım naptiysam calistiramadim

Tamam yarın bı denicem olmadı goturucem yapicak biseyim kalmadı :( bu ramide iade edip farklı ram Alicam
  4. R

Sistem hiç tepki vermiyor anakartin önceki sahibi ryzen 5 5600 ile kullanıyordu yani uyyumlu direk çıkarıp bana yolladı
  5. R

Bu arada bilginiz olsun imzaniz gözükmüyor :D
  6. R

Hocam valla bilemiyorum ya zor bütçeyle topladım zaten yarın bilgisayarciya goturucem inşallah yaparlar valla parada kalmadı nabicaz bilmiom .d
  7. R

Aynen hocam aynı yöndeydi ve cuk diye oturdu işlemci ram 0 Corsair vengance 8 gb
  8. R

Genellikle küçük reset sw power sw onlarla oynadık kasanın içinin foto atabilirim isterseniz bu arada anakart b450m a pro Max
  9. R

Şu an PC yanımda duruyor yapabilirim yamulma vb yok ve montajında söylediklerine göre doğru yarın bitane bilgisayarciya goturucem o yapamaz ise anakarti garantiye yollicam 1687299240 Yapmamı istediğiniz bişey varsa yapabilirim şu an pcde
  10. R

Evet denedim olmadı
  11. R

Hocam farklı bı forum sitesinde 6 sayfalık konu oldu çözemedik PC tepki vermiyor monitöre bağlı değil şu an
  12. R

Öncelikle selam vallahi çok uğraştım yapamadim sizlerin yardımına ihtiyacım var Sorunum şu 2 el PC topladım tüm parçaları çalışır vaziyete almadan önce satıcılardan test video her şeyi aldım fakat ne yaptıysam açamadım sonra istemedende olsa bilgisayarciya gitim bana sistem için güç kaynağının...
  13. R

M2 Veya Sata Önerisi

Bence onerdiginiz alınır 1687107525 M2 Kingston
  14. R

3-4 Bin TL Arası Monitör Önerir Misiniz ?

Rica ederim iyi günler
  15. R

3-4 Bin TL Arası Monitör Önerir Misiniz ?

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 500 fazla olarak bunu alırsanız sizi çok çok rahat etirir
Geri