ramazanss isimli üyenin son içerikleri

1. ramazanss

Intel Xeon platinium 8268 sistem uyumu

Thiredapperi düşündüm de hocam 50k ya şimdi Intel işlemci 20k anakart 29k 1 işlemci parasına 2 ana bileşen alınabiliyor ki şöyle 2x Xeon yapılırsa muhtemelen o 50k lik thiredapperi geçer ki yapmam param yok o kadar:)) maksat çoklu gpu desteği olsun
  2. ramazanss

Ya hocam CPU dan çok gpu lazım ki en uygun seçenek 2x 3090 16 17 ye bulunuyor 2.elde o çin malı ile çözülürse yüke binince nolacagini bilemezsin gpu lar yanarsa üzülürüm yani :)) vede garanti olsun + ileride oyun setupuna geçerim ondan alacağım anakart çift soketli server anakart en ucuz o vardı...
  3. ramazanss

Devlet sağolsun araştırdım da alacağım anakart ecc destekli :/
  4. ramazanss

Server mantığında değil de yerel yapay zeka düşünüyorum ucuz yollu tarzda şuan elimdeki şeyleri eski PC mi vs satsam anakart CPU vs alabilecek duruma geliyorum PSU tü da taksitle alırım sorun değil işte ram sorun günümüzde bile minimum 32 GB sarkten böyle bir server sisteminde 32 GB almak demek...
  5. ramazanss

Ya öyle şimdi okulda iken mideye harcayacağım para ile CPU alırım elinde tab s9 var Samsung satsam üzerine para koysam istediğim anakarti da alabilirim de şuan tek sorunu düşündüğüm sorun ram + PSU onları da mezun olduktan sonra mecbur ise giricem taksitli alırım PSU hadi eyvallah da ram Ler çok...
  6. ramazanss

Şuan öğrenciyim zaten üni bittiginde direkt böyle bı şeye girmeyi düşünüyorum şuan para biriktirsem işlemciyi rahat çekerim belki okul sonuna zorlasam anakartta çekerim tek sinirime giden 128 GB ram yapmak istesem anakart fiyatını geçiyor ://
  7. ramazanss

Şimdi baktım anakart ve CPU alınabilir düzeyde tek sorunum PSU ve ramler 2 adet 2x 32 GB ecc ram lar 20bin bandına yaklaşıyor anakart 29 işlemci 20 tamam işlemci ile anakarti anlarım da ram nedense pahalı geldi :/
  8. ramazanss

Merhaba arkadaşlar bu işlemci dikkatimi çekti diğer AMD nin server işlemcilerine göre fiyatı daha makul geldi ve ben yerel llm çalıştırmak istiyorum şimdi bir yerden başlamak istedim bu CPU yu alsam buna uygun 2x PCI slotlu anakart önerebilir misiniz çok param yok ona göre :)) çoğu parçayı 2.el...
  9. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Sağolun hocam ya 25k biraz fazla da durumum onu gerektirdi yoksa peşin alabilsem Hepsiburada limiti ile aldim ben alacaksaniz bi bakın isterseniz
  10. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Eyvallah hocam sağolun heves ederek zor bela aldım bazı yorumlar çok kötülemiş bu yorum mutlu etti sağolun
  11. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Biraz baktım da yine iyi çekiyor ya hiç yoktan iyidir ois var o yeter haha 1735088553 Biliyorum bizzat kendim cpu reballing yaptım yanlış yazmiş olabilirim de yeni modeller sorunsuz
  12. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Hocam modeli ne x3 pro mu x5 ve bu modelde sorun yok kendim telefoncuydum bizzat sürekli x3 ve x3 pro geliyordu ama bunda öyle sorunlar yok
  13. ramazanss

Öneri Poco x6 pro vs ip11 64/128gb

Hocam 11 den allah korusun sakın bulaşma rezalet telefon applenin en çok tutan modellerinden olabilir ama leş telefon arkada elma var diye sakın almayın şuan alınacak en min iphone 13 dür kim ne derse desin
  14. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

eyvallah hocam sağol nasıl bi şikayetin varmı kamera benim işimi görecek derecede iyi performansa bakacağım genel olarak hocam başka konuda 6 bin koy s24 fe al denildi param olsa zaten onu alacaktım bunu zor aldım :D
  15. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Arkadaşlar bugun sipariş ettim bayadır takipteydim cihazı almak şimdi nasip oldu önceden full samsung kullanıyordum 10 senedir şimdi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim nasıl cihaz iade edip s21 fe 2. nesil mi alayım sizce ne diyorsunugenel olarak mobil oyun oynarım hatta 2025 de...
Geri