Ramazanzweig isimli üyenin son içerikleri

1. Ramazanzweig

Aşırı Ram kullanımı ?

Teşekkür ederim ama dediğim gibi başlangıçta böyle bir sorun yoktu bir de bilgisayarın Anakart model numarasına kadar ulaştım(LNVNB161216) fakat max kaç gb ram desteklediğini bulamadım Aıda64 extreme ve Cpu z gibi programlarla bakmaya çalıştım youtube'da cmd den baktığını idda eden bir videoya...
  2. Ramazanzweig

Aşırı Ram kullanımı ?

Arkadaşlar herkese merhabalar umarım keyifler yerindedir, zira şu olay benim biraz canımı sıktı şimdi şöyle ki dostlar, IdeaPad Gaming 3 15ACH6 ürünün kullanmaktayım özellikleri şu şekilde AMD Ryzen 5 5600H 6 x 3.3 - 4.2 GHz, Cezanne-H (Zen 3) NVIDIA GeForce RTX 3050Tİ 4GB Laptop GPU - 4 GB...
  3. Ramazanzweig

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Capslock Işığı

hocam güncel bir bilgi daha paylaşayım ışık bazen yanıyor bazen sönüyor kafasına göre takılıyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçeceğim bakalım :(
  4. Ramazanzweig

Windows 11 başlat menüsü sorunu

1680387905 bunu nasıl düzeltebilirim kaç saattir uğraştım anlamadım gitti dostlar
  5. Ramazanzweig

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Capslock Işığı

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 laptop kullanmaktayım dostlar alalı daha 1 ay olmadı Caps Lock tuşunun üzerinde bulunan ışık çalışmıyor.Tuşun üzerinde bulunan ışık çalışmıyor fakat tuş işlevini yerine getiriyor donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum sizin yorumlarınızı ve fikrinizi almak...
Geri