RamBOOss isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bu Valorant Hesabı Kaça Gider

Bence de o fiyata gider. Fakat hesabı bir ara 5k'ya kadar düşürdüm. Hiç yazan dahi olmadı. Çok komik değil mi :kappa:
  2. R

Bu Valorant Hesabı Kaça Gider

Hesabımı satıcağım fakat kaça satacağıma dair bir fikrim yok. Kaça koysam hesap satılır? -VANDALLAR- •AEMONDIR VANDAL •ASİL VANDAL •EJDER VANDAL •EJDERİN BUYRUĞU VANDAL •KAOS VANDAL •RGX VANDAL •SAKURA VANDAL •SOĞUK ÇELİK VANDAL •YAĞMACI VANDAL •YİTİK VANDAL -BIÇAKLAR- •ASİL KARAMBİT...
  3. R

Çözüldü✓ Değiştirmem gereken parça işlemci mi? Yeni işlemci ne almalıyım?

Tek tek kendim toplamak yerine toplu pc aldığım için çok pişmanım o.O2. Yardımınız için teşekkürler.
  4. R

Bu değerleri almam benimde tuhafıma gidiyor fakat ne yaparsam çözemiyorum. Bilgisayarı yakacaktım neredeyse desem yeridir :D. İşlemci aldığım zaman sorunum düzelir mi peki? Bana göre çözülür fakat öğrenci olduğum için fazla para yatırabilecek halim yok. Bu yüzden doğru garantilemek istiyorum :D
  5. R

Valorant oynuyorum ve 165HZ monitör kullanıyorum. Fakat FPS değerlerim bırakın 165 civarını, 100 FPS'e kadar düşüyor. İnternetten işlemcimin ve diğer donanımlarımın özelliklerine baktığımda 200 ve üstü FPS değerleri aldıklarını gördüm. Fakat ben hiç o değerli gördüğümü hatırlamıyorum. Bunun...
Geri