Hımm peki hocam monitör youtube de netflixte ya da her hangi bi bilgisayar fonksiyonunu gerçekleştirirken neden lolde böyle bişey yapıyor ki acaba çözünürlükle alakalı bi durum mu ? Tv ye de bağlamıştım onda da sorun çıkarmadı bundan önceki pc çok kötü olduğu için en düşük ayar ve sabit 60 fps...
evet hocam sadece lolde antrenman moduna girdim bi fps göreyim diye fotodaki gibi ama youtube olsun google olsun masasüstü olsun tıkır tıkır netflikste de sıkıntı olmadı
1602707372
dönüştürücü yok hocam tahminimce framework olayından lolde öyle bi sorun oldu ama bakalım
1602707584
hocam...
driverler okey hocam 2 kez silip yükledim olmadı eskiye dönderdim ama birazdan başka kabloyla da denerim csgo da da deniyim de o da olmazsa bilgisayarcının pc sine takıcam aynı sorun olursa artık garantiye yollarım 6 ay önce aldım ama ilk defa bugün açıyorum kutusunu parçalar anca tamamlandı
hocam monitör normal kullanımda sıkıntı yok sadece lole girerken var bu sıkıntı ve lolü yüklerken framework hatası aldım ama yüklendi oyun , csgo iniyor şimdi bide onda bakıcam
1602699874
furmarkta da yeşil noktalar falan yok 5 dk çalıştırdım sadece lolde oldu şimdilik küçük çaplı bi oyunda da baktım onda da olmadı sürücüleri güncelliyorum silip düzelmiyor.
İyi akşamlar arkadaşlar 17 nisan da internetten msi 2060 super aldım ama diğer parçalarım tam olmadığı için kullanamadım. Bugün tamamladım tüm parçalarımı windowsu kurdum tüm güncellemeleri yaptım ekran kartı driverlerini yaptım ve fps görmek için lole girdiğimde ekranın her yerinde noktalar ve...